Η Μπιγιονσέ ετοίμασε πρότζεκτ για την ιστορία των μαύρων - Δείτε βίντεο

Αναμένεται να κυκλοφορήσει στις 31 Ιουλίου μέσω Disney Plus

Αίσθηση έχει προκαλέσει τις τελευταίες ώρες το τρέιλερ της νέας δουλειάς της Μπιγιονσέ με τίτλο Black Is King που αναμένεται να κυκλοφορήσει μέσω του Disney Plus στις 31 Ιουλίου.

Η 38χρονη τραγουδίστρια η οποία φημολογείται ότι έχει υπογράψει συμβόλαιο ύψους 100 εκατ. δολαρίων με το συγκεκριμένο τηλεοπτικό δίκτυο, πρωταγωνιστεί η ίδια με τον σύζυγό της Jay Z ενώ μπροστά από τον φακό περνάνε και τα παιδιά τους Μπλου, Ρούμι και Σιρ.



Το βίντεο προωθεί την «μαύρη αριστεία» και αποτελεί «μια γιορτή για τον κόσμο της μαύρης εμπειρίας».

Το Black Is King βασίζεται στο σάουντρακ για το ριμέικ της ταινίας The Lion King. Πρωταγωνιστής ένα νεαρό παιδί και το ταξίδι του ανάμεσα στην προδοσία, την αγάπη και την αυτογνωσία στη σκιά του κινήματος Black Lives Matter και της δολοφονίας του Τζορτζ Φλόιντ.

Όπως αναφέρει σε ανάρτησή της στο Instagram «ήθελα να παρουσιάσω στοιχεία της ιστορίας των μαύρων και της παράδοσης της Αφρικής με μια μοντέρνα οπτική και προκειμένου να στείλω ένα παγκόσμιο μήνυμα».



Στην νέα εκδοχή του The Lion King η Μπιγιονσέ υποδύθηκε με τη φωνή της τη Νάλα κάνοντας λόγο για ένα πρότζεκτ που αποτελεί «μια επιστολή αγάπης στην Αφρική».

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr