Κάτια Δανδουλάκη: Στην πρώτη τυχαία συνάντηση με τον Μάριο Πλωρίτη ήταν ντυμένη… μπιζέλι

Κάτια Δανδουλάκη: Στην πρώτη τυχαία συνάντηση με τον Μάριο Πλωρίτη ήταν ντυμένη… μπιζέλι

«Αν τον γνώριζα 20 χρόνων και ήμουν κι εγώ 20, μπορεί και να μην τον ερωτευόμουν» αποκάλυψε η γνωστή πρωταγωνίστρια για τον επί 32 χρόνια σύντροφο της ζωής της

dandoulaki
Στην εκπομπή «Αυτός και ο Άλλος» της ΕΡΤ1 βρέθηκε καλεσμένη η Κάτια Δανδουλάκη, η οποία μεταξύ άλλων περιέγραψε στον Θοδωρή Βαμβακάρη και τον Τάκη Γιαννούτσο την πρώτη της τυχαία συνάντηση με τον Μάριο Πλωρίτη, εκείνη μικρό κοριτσάκι πλάι στη μαμά της κι εκείνος συνοδεύοντας την Έλλη Λαμπέτη.
«Ήμουν μικρή, ντυμένη μπιζέλι και ήρθε και μου τσίμπησε το μαγουλάκι. Γύρισε και είπε στη Λαμπέτη ‘’Κοίτα ένα γλυκό κοριτσάκι’’. Εγώ ήμουν μωρό. Ο Μάριος με τη Λαμπέτη είχαν πάει να φωτογραφηθούν σε έναν φωτογράφο, όπου με πήγε και εμένα η μητέρα μου να με φωτογραφίσει για τα γενέθλιά μου, τη γιορτή μου… δε θυμάμαι ακριβώς. Το περιστατικό θυμάμαι, μου το έλεγε η μητέρα μου».


video placeholder


Για την πολύτιμη σχέση της με τον Μάριο Πλωρίτη, η ίδια ανέφερε: «Θέλαμε να είμαστε μόνο μαζί και με κανέναν άλλον. Αυτό είναι σπάνιο συναίσθημα. Δεν λέγαμε ας πούμε να πούμε σε κάποιους φίλους να βγούμε το βράδυ… Θέλαμε να είμαστε μονίμως μόνοι μας. Αυτό διήρκεσε όλα αυτά τα υπέροχα 32 χρόνια (…) Έχω σκεφτεί κάτι πολλές φορές. Αν τον γνώριζα 20 χρόνων και ήμουν κι εγώ 20 χρόνων μπορεί και να μην τον ερωτευόμουν».


Κλείσιμο

Αναφερόμενη ακόμη στον γάμο τους που τελέστηκε χωρίς καμία δημοσιότητα, περιέγραψε: «Ήταν μια καθημερινή μέρα που δεν άλλαξε το πρόγραμμά της. Μετά το τέλος του Μυστηρίου, στο εκκλησάκι της Ρηγίλλης, ο Μάριος πήγε να γράψει το άρθρο του στο ‘’Βήμα’’ κι εγώ πήγα σε γύρισμα στη ‘’Λάμψη’’. Ο παπάς βλέποντάς μας να πηγαίνουμε σε διαφορετικές κατευθύνσεις, απόρησε και μας ρώτησε: ‘’Δηλαδή θα φύγετε χώρια;’’. Εγώ μάλιστα είχα γύρισμα με τον Χρήστο Πολίτη θυμάμαι, στο τελεφερίκ. Η κάμερα ήταν σε ένα άλλο βαγονάκι και μας είπαν να κάνετε ότι μιλάτε, δεν έχει ήχο η σκηνή. Γύρισα λοιπόν και του λέω: ‘’Παντρεύτηκα πριν μία ώρα’’. Νόμιζε ότι του έλεγα σαχλαμάρες».
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης