Η νέα άφιξη του καλοκαιριού

Η νέα άφιξη του καλοκαιριού

Παρά τις γνωστές δυσκολίες, το καλοκαίρι είναι εδώ και μαζί του φέρνει την καλύτερη διάθεση για συναρπαστικές εμπειρίες. Φέτος στην κορυφή της λίστας βρίσκεται λόγω συνθηκών ο εναλλακτικός τουρισμός, αλλά και το Red Bull Zero, το νέο ενεργειακό ποτό που δεν περιέχει ούτε ζάχαρη ούτε θερμίδες!

image1
Όπως, ίσως, κατάλαβες, με την επίσημη έναρξη του φετινού καλοκαιριού, η οικογένεια του Red Bull μεγαλώνει με το λανσάρισμα του Red Bull Zero στην ελληνική αγορά. Μια ξεχωριστή εναλλακτική πρόταση στην κατηγορία των ενεργειακών ποτών χωρίς ζάχαρη, όπως εναλλακτικές μάλλον θα είναι και οι διακοπές σου. Φέτος δεν είναι η χρονιά των ξενοδοχείων, πάει και τελείωσε. Όσοι έχουν ξεκινήσει να σκέφτονται τις καλοκαιρινές τους διακοπές (hint: αν δεν είσαι ένας απ’ αυτούς, τότε καλό θα ήταν να βιαστείς γιατί έχεις ήδη αργήσει) βρίσκονται μπροστά σε δύο απροσπέλαστα εμπόδια: είτε διστάζουν να κλείσουν δωμάτιο για λόγους υγιειονομικών περιορισμών είτε τα καταλύματα στον επιθυμητό προορισμό τους δεν έχουν ανοίξει καν. Σε κάθε περίπτωση η διαμονή τους μόνο εξασφαλισμένη δεν είναι. Αυτό βέβαια δεμ σημαίνει ότι πρέπει να εγκαταλειφθεί η ιδέα των διακοπών. Ίσα – ίσα. Υπάρχουν και οι επιλογές εναλλακτικού τουρισμού ή αν προτιμάς, η λύση της out of the box προσέγγισης του θέματος της διαμονής. Τι εννοούμε με αυτό; Δες τις προτάσεις μας και θα καταλάβεις.

Glamping

Αν ο όρος σου φαίνεται περίεργος, μην ανησυχείς: το glamping έχει πάρει τα πάνω του τα τελευταία χρόνια, οπότε είναι λογικό να μην είσαι εξοικειωμένος μαζί του. Πρόκειται για τη φυσική συνέχεια και μία ελαφρώς πιο πολυτελή έκδοση του camping (αποτελεί άλλωστε συντετμημένη έκδοση του glamorous camping), με τη διαφορά ότι δεν θα χρειαστεί να πακετάρεις λες και πας σε… πόλεμο. Ξέχνα τη σκηνή αφού μπορείς να μείνεις σε καλύβες, σπιτάκια, μέχρι και δενδρόσπιτα, μακριά από τον πολιτισμό και μέσα στη φύση -πάντα με σεβασμό στην τελευταία. Αυτό που κάνει το glamping να ξεχωρίζει είναι οι εγκαταστάσεις του: πέραν του καταλύματος, είθισται να παρέχονται σεντόνια, πετσέτες, μαξιλάρια, ακόμα και εξοπλισμός για μπάρμπεκιου.

redbull1


Yachting

Αν το glamping σου φάνηκε ενδιαφέρον, τότε το yachting θα σε ξετρελάνει. Διότι η ερώτηση είναι η εξής: γιατί να παραμείνεις στη στεριά, όταν μπορείς να κάνεις τις απόλυτες διακοπάρες στη θάλασσα. Και όχι, δεν είναι ανάγκη να είσαι ο Ωνάσης για να ζήσεις το όνειρο. Θα νοικιάσετε μαζί με την παρέα σου ένα σκαφάκι, με ή χωρίς πλήρωμα, αρκετό για να σας χωρέσει όλους. Θα βρείτε μια τοποθεσία που να σας αρέσει και θα σαλπάρετε προς τα εκεί. Το yachting θα σου προσφέρει την απόλυτη ευελιξία: μπορείς να μείνεις αποκομμένος από τον κόσμο, να πιάσεις λιμάνι εκεί που εσύ θες, να μείνεις σε έναν προορισμό ή να βλέπεις κάθε μέρα κι από κάτι καινούριο. Συνδύασε τις διακοπές με την πριβέ κρουαζιέρα και κάνε τα όνειρά σου πραγματικότητα.

Κλείσιμο
redbull2



RVs

Για το τέλος αφήσαμε την πλέον κινηματογραφική πρόταση: roadtrip! Με τα ξενοδοχεία κλειστά όμως, το «αγκάθι» της διαμονής θα σε αναγκάσει να αφήσεις το αυτοκίνητο στο γκαράζ. Κανένα πρόβλημα: η λύση του RV (τα αρχικά του recreational vehicle ή αν προτιμάς, τροχόσπιτο) είναι εδώ για να σε καλύψει στο έπακρο. Στο μέγεθος που προτιμάς, έχει χώρο για ‘σένα και τους φίλους σου, προσφέροντάς σας κρεβάτια, τουαλέτα, κουζίνα και γενικώς όλα τα κομφόρ. Βρες μια ειδυλλιακή διαδρομή και κάνε το roadtrip της ζωής σου με τους δικούς σου όρους: οδήγησε τις ώρες που θες, σταμάτα στα σημεία που σε εμπνέουν, ακολούθησε τους ρυθμούς σου και αν σε τελική ανάλυση δεις κάτι που να σε τραβάει, μη διστάσεις να παρεκκλίνεις από το πλάνο!


Red Bull Zero

Ό,τι και να διαλέξεις, όμως, μην ξεχάσεις το πιο βασικό: Το Red Bull Zero, που ξεχωρίζει με τη γκρι και ασημένια συσκευασία του και έρχεται να καλύψει τόσο την απαιτητική καθημερινότητα όσο και τις πιο χαλαρές του στιγμές, δηλαδή στα ταξίδια, στα σπορ, στη διασκέδαση, στην παραλία. Θυμήσου, λοιπόν, να το βάλεις στη λίστα των διακοπών σου, ότι διακοπές και να κάνεις, καθώς το τελευταίο που θες είναι να ξεμείνεις από τρόφιμα ή ποτά στην ερημιά της φύσης, πλάι στο κύμα ή στη μέση του πελάγους. Tο Red Bull Zero ήρθε για να μείνει και να εκπλήξει με την ξεχωριστή του γεύση. Διαθέσιμο στη συσκευασία των 250ml, προσφέρει τα ίδια οφέλη και «φτερά» με το Red Bull αλλά δεν περιέχει ζάχαρη. Το Red Bull Zero δίνει στους καταναλωτές τη δυνατότητα να απολαύσουν ένα προϊόν χωρίς υδατάνθρακες, αλλά με μοναδική γεύση, διαφορετική από αυτή του Red Bull Sugarfree. Το απόλυτο αναψυκτικό του καλοκαιριού, έχει ως βάση το αλπικό νερό και θα σου χαρίσει την ενέργεια που χρειάζεσαι για να απολαύσεις τις διακοπές σου. Χωρίς καθόλου ζάχαρη και με μηδέν θερμίδες, ένα παγωμένο Red Bull Zero θα σε βοηθήσει να κρατήσεις τη σιλουέτα σου, ενώ την ίδια στιγμή θα σε κάνει να νιώθεις cool ακόμη και τις πιο hot ημέρες!

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης