Λίγο πριν βρεθεί στα πλατό του ΣΚΑΪ για να παρουσιάσει το κεντρικό δελτίο ειδήσεων, η Σία Κοσιώνη εκμεταλλεύτηκε την ημέρα για να κάνει βόλτα με τον γιο της, Δήμο. Η δημοσιογράφος και παρουσιάστρια άδραξε την ευκαιρία με το άνοιγμα των μουσείων και πήρε τον μονάκριβο γιο της για να βρεθούν στο κέντρο της Αθήνας.
Η Σία Κοσιώνη δεν δίστασε να δημοσιεύσει μια φωτογραφία του μικρού Δήμου, ο οποίος με το καροτσάκι του έκανε βόλτες μέσα στο Μουσείο της Ακρόπολης. «Επιτέλους άνοιξε» σημείωσε η γνωστή δημοσιογράφος στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram.
Τα Ελληνικά Κολλέγια αποτελούν μια σύγχρονη εκπαιδευτική επιλογή για νέους που θέλουν να χτίσουν το επαγγελματικό τους μέλλον, παραμένοντας στον τόπο τους.
Η εταιρεία αναλαμβάνει Ονομαστικός Χορηγός της διοργάνωσης, επενδύοντας στην αναβάθμιση της εμπειρίας γύρω από το Κύπελλο και στη δημιουργία νέων δράσεων και περιεχομένου για τους φιλάθλους