Την πέμπτη δεκαετία της ζωής της διανύει από σήμερα η Σία Κοσιώνηπου γιορτάζει -με αυτοσαρκασμό- τα 40ά της γενέθλια.
Με μία εντελώς χιουμοριστική ανάρτηση στο instagram -όπου η φωτογραφία της είναι από τα χέρια του γιου της, Δήμου Μπακογιάννη- «ανακοινώνει» ότι για εντελώς… πρακτικούς λόγους θα γιορτάσει τα 40 της χρόνια, ξανά του χρόνου.
Η ίδια γράφει: «Η κατάσταση έχει ως εξής: Γίνομαι 40, είναι Σάββατο, έχει καύσωνα και δεν μπορώ να κάνω πάρτι. Συνεπώς, με δημοκρατικές διαδικασίες τα ακυρώνω και θα ξαναγίνω 40 του χρόνου! Ευχαριστώ!».
Από τις τελευταίες βόλτες στην πόλη μέχρι το πρώτο βράδυ στο νησί, τα γυναικεία παπούτσια της νέας συλλογής Parex SS26 είναι σχεδιασμένα για όλες τις μικρές μεταβάσεις του καλοκαιριού
Η επιτυχία με την πρώτη προσπάθεια έχει γίνει το ιερό δισκοπότηρο της υποβοηθούμενης αναπαραγωγής, καθώς προστατεύει το ζευγάρι από την οικονομική ασφυξία.