Καθ’ όλη τη διάρκεια του χθεσινού επεισοδίου τα social media «πήραν φωτιά», μιας και πολλοί ήταν εκείνοι που σχολίαζαν τον τελικό του τέταρτου κύκλου με αλλεπάλληλες αναρτήσεις. Μεταξύ εκείνων ήταν και οΆκης Πετρετζίκης, ο οποίος είχε αναδειχθεί ο πρώτος Έλληνας MasterChef το 2010.
«Ο νέος είναι ωραίος», έγραψε χαρακτηριστικά ο επιτυχημένος μάγειρας στο προφίλ του στο Twitter εκφράζοντας δημόσια τη στήριξή του στον νικητή του MasterChef 4.
Η συνεργασία της Superbet με την ΚΑΕ Ολυμπιακός εγκαινιάζει μία νέα εποχή, με κοινό στόχο τη δημιουργία μοναδικών εμπειριών για τους φιλάθλους, μέσα και έξω από το παρκέ
Οι δασικές πυρκαγιές αποτελούν πλέον μια πραγματικότητα που απαιτεί διαφορετική προετοιμασία. Η πρόληψη, η σωστή ενημέρωση και η ασφαλιστική προστασία συνθέτουν σήμερα μια νέα κουλτούρα ανθεκτικότητας.