Κάτια Ζυγούλη: Όταν ήμουν μικρή μου φορούσαν συνέχεια κόκκινα

Κάτια Ζυγούλη: Όταν ήμουν μικρή μου φορούσαν συνέχεια κόκκινα

Η φωτογραφία που ανέβασε από την παιδική της ηλικία και το μήνυμά της

Katia_Zygouli
Μια φωτογραφία από την παιδική της ηλικία μοιράστηκε μέσα από τον λογαριασμό της στο Instagram η Κάτια Ζυγούλη. Η πανέμορφη σύζυγος του Σάκη Ρουβά αποκάλυψε και το… παράπονό της. Ντυμένη στα κόκκινα είπε πως το συγκεκριμένο χρώμα δεν της αρέσει ιδιαίτερα.

Στην ανάρτησή της ακόμα αναφέρεται και στα παιδιά της Αναστασία, Αλέξανδρο, Αριάδνη και Απόλλωνα σχετικά με το κομμάτι της αυτοεκτίμησης.

«Εγώ πριν κλείσω τον πρώτο χρόνο ζωής , στην Θεσσαλονίκη. Για κάποιο λόγο που δεν ξέρω, μου φοράνε μόνο κόκκινα, ένα χρώμα που δεν προτιμώ σήμερα. Αν έπρεπε να δώσω μια συμβουλή στον μικρότερο μου εαυτό, είναι αυτή που λέω και στα παιδιά μου: Η αυτοεκτίμηση μας να χτίζεται από αυτά που αισθανόμαστε εμείς οι ίδιοι και όχι από την κριτική των άλλων», αναφέρει συγκεκριμένα στην ανάρτησή της η Κάτια Ζυγούλη.



Στα επαγγελματικά της η Κάτια Ζυγούλη από τις 6 Ιουνίου και κάθε Σάββατο παρουσιάζει στην ΕΡΤ την εκπομπή «Ιστορίες Μόδας» όπου συναντά ανθρώπους του χώρου και μιλούν για το δικό τους αποτύπωμα στην ελληνική μόδα.

Κλείσιμο

Ειδήσεις σήμερα:

Εδώ «Παπαδημούπολη»: Ποιος «φταίει» που ο αντιπρόεδρος του Ευρωκοινοβουλίου αγόρασε 15 διαμερίσματα και τα νοικιάζει σε ΜΚΟ;

Επιστολή του Γερμανού εισαγγελέα στους γονείς της μικρής Μαντλίν: Είναι νεκρή

Προκλητικός Ομέρ Τσελίκ: Οι Έλληνες υπουργοί Άμυνας είναι προβληματικοί
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης