Συγκεκριμένα, μέσω της δημοσίευσής της έδωσε τα συγχαρητήριά της στην Ελληνική Αστυνομία που κατάφερε να εντοπίσει και να συλλάβει την 35χρονη γυναίκα.
«Να τα λέμε και τα καλά όμως ε; Συγχαρητήρια στην Ελληνική Αστυνομία για τις έρευνες που έκανε για τον εντοπισμό της ‘μαυροφορεμένης'», έγραψε η Ελεονώρα Μελέτη.
Στο ηφαιστειακό κόσμημα του Αιγαίου, συνεχίστηκε το τριήμερο 29-31 Μαΐου το φετινό (2026) πρόγραμμα Plastic Free Greece, καταγράφοντας μια εντυπωσιακή συγκομιδή απορριμμάτων που ξεπέρασε τα 420 κιλά.
Οι δασικές πυρκαγιές αποτελούν πλέον μια πραγματικότητα που απαιτεί διαφορετική προετοιμασία. Η πρόληψη, η σωστή ενημέρωση και η ασφαλιστική προστασία συνθέτουν σήμερα μια νέα κουλτούρα ανθεκτικότητας.