Η Κατερίνα Λένη έδωσε την πρώτη της συνέντευξη μετά την αποχώρησή της από το MasterChef, στο περιοδικό You και την Κατερίνα Μπούσιου.
Η πληθωρική κομμώτρια-μαγείρισσα αποκάλυψε μεταξύ άλλων: «Οι άντρες με φοβούνται. Οι άνδρες τις δυναμικές γυναίκες τις θαυμάζουν από απόσταση». Επίσης μίλησε για τα προσωπικά της προβλήματα: «Ένα διάστημα πάθαινα συχνά κρίσεις πανικού. Έχανα την ενέργειά μου. Διαγνώστηκα με υπερκόπωση και κατάθλιψη. Δεν αναγνώριζα τον εαυτό μου. Έπρεπε να παλέψω τους δαίμονές μου».
«Θέλω νικητή τον Μπέλλο. Είναι πανέξυπνος και χαρισματικός» δήλωσε, εκφράζοντας ξεκάθαρα την προτίμησή της για τον πρώην συμπαίκτη της Δημήτρη Μπέλλο, ενώ ανέφερε ότι η συμπεριφορά του Διονύση Πρώιου κρύβει σκοπιμότητα.
Επιπλέον, σχετικά με τα σχόλια την τηλεθεατών, ανέφερε: «Είναι περίεργο για μένα με πόση ευκολία κρίνει ο κόσμος από έναν καναπέ. Γίνεται ψυχολόγος, δικαστής, αστυνόμος Σαίνης. Γέλασα βέβαια πάρα πολύ με ορισμένα σχόλια που με παρουσίαζαν ως μάγισσα, ως Αντζελίνα Τζολί με τα πιστόλια».
Τέσσερα χρόνια μετά την έναρξή τους, τα «Γαλανόλευκα Αστέρια by EKO» έχουν εξελιχθεί σε μία από τις σημαντικότερες αναπτυξιακές δράσεις του ελληνικού μπάσκετ, αποδεικνύοντας στην πράξη ότι το μέλλον του αθλήματος χτίζεται από τις μικρές ηλικίες.