Ο Γιώργος Καρκάς περιγράφει τι συνέβη τη μοιραία νύχτα με τον ταξιτζή και κατέληξε στη φυλακή

Ο Γιώργος Καρκάς περιγράφει τι συνέβη τη μοιραία νύχτα με τον ταξιτζή και κατέληξε στη φυλακή

«Εκείνο το βράδυ προερχόμουν από ένα τριήμερο χρήσης, δεν είχα κοιμηθεί, δεν είχα φάει», λέει ο ηθοποιός που απαλλάχτηκε από κάθε κατηγορία

Ο Γιώργος Καρκάς στα Μεσάνυχτα (Μέρος Β')
O Γιώργος Καρκάς, ο ηθοποιός που πέρασε 16 μήνες στη φυκαλή κατηγορούμενος για το βιασμό ενός ταξιτζή, μίλησε στην Ελεονώρα Μελέτη για τη μοιραία νύχτα, τα ναρκωτικά αλλά και πώς είναι η ζωή του μετά την περιπέτεια που έζησε.

Ο ηθοποιός απαλλάχθηκε από κάθε κατηγορία στις 4 Μαρτίου και αποφυλακίστηκε.

Ο Γιώργος Καρκάς περιέγραψε τι συνέβη ανάμεσα σε εκείνον και τον ταξιτζή αλλά και πώς κατάφερε τελικά να αποδείξει την αθωότητά του.

«Είναι μία ιστορία που αν πρωταγωνιστούσα στη ζωή μου θα μπορούσα να τη διαβάζω ως σενάριο μίας ταινίας», δήλωσε αρχικά για την περιπέτειά του και συνέχισε: «Στις 3 Μαρτίου αθωώθηκα στις 4 Μαρτίου αποφυλακίστηκα. Περίμενα 16 μήνες να βγω από τη φυλακή και μόλις βγήκα μπήκαμε σε καραντίνα».

«Όλη αυτή η περιπέτεια έδιωξε τη σαβούρα από την ζωή μου», σημείωσε με ειλικρίνεια ο νεαρός ηθοποιός προσθέτοντας πως «από τον τρόπο που χειρίστηκα αυτή την κατάσταση άνοιξαν αγκαλιές, δεν έκλεισαν».

Ο Γιώργος Καρκάς στα Μεσάνυχτα (Μέρος Α')


Ο ίδιος εξομολογήθηκε και για τις ουσίες και τις συνέπειες που είχαν στη ζωή του.

«Αντιμετώπιζα πολύ χοντρό πρόβλημα από τα 26 μου με τα ναρκωτικά μέχρι και τα 29 οπότε φυλακίστηκα. Δεν γουστάρω να πω δημόσια το λόγο που ξεκίνησα τη χρήση ναρκωτικών. Είναι καθαρά δική μου ευθύνη».

Αμέσως μετά, αναφέρθηκε στο περιστατικό με τον ταξιτζή, αναφέροντας ότι ήταν νηστικός και άυπνος τρεις μέρες υπό την επήρεια ναρκωτικών. Πήρε το ταξί για να πάει σε sex shop και να πάει σε έναν φίλο του να περάσουν μαζί το βράδυ.

«Εκείνο το βράδυ προερχόμουν από ένα τριήμερο χρήσης, δεν είχα κοιμηθεί, δεν είχα φάει. Παίρνω ένα ταξί να πάω σε ένα sex shop, είχα ραντεβού με ένα φίλο μου γιατί θα περνούσαμε το βράδυ παρέα. Πιάσαμε μία συζήτηση με τον  οδηγό ταξί, αναφορικά με το μαγαζί που πήγαινα, άρχισα να λέω πολλά… Ο νηφάλιος, λοιπόν, χρησιμοποίησε όλα αυτά και τα πήγε εκεί που ήθελε», είπε προσθέτοντας: «Φτάσαμε στο sex shop, του είπα να με περιμένει. Μετά του είπα να με πάει να φάω κάτι. Φτάσαμε, κατέβηκε και εκείνος για να φάει. Όλο αυτό ήταν μια καλή αφορμή για να καταλάβει ποιος είμαι, τι γίνεται... Ο φίλος μου ακόμη δεν μου είχε στείλει μήνυμα, μίλαγα συνεχώς με τον ταξιτζή λοιπόν. Καταλήξαμε να πάμε σε ένα παρκάκι για να δούμε τι παίζει και να φύγουμε». 

«Άρχισαν τα πειράγματα με ερωτική διάθεση, κάναμε χαβαλέ, μας πρότεινε και ένας τύπος να κάνουμε κάτι και οι τρεις, αλλά αρνηθήκαμε. Κατεβήκαμε από τα ταξί να κάνουμε μία βόλτα. Κάποια στιγμή χαθήκαμε, τον πήρα τηλέφωνο γιατί είχα όλα μου τα πράγματα στο ταξί, μου είπε ότι με περιμένει στο αυτοκίνητο. Μπαίνω στο ταξί ξανά, μιλάω με το φίλο μου, δίνουμε ραντεβού και κάπου εκεί σβήνω…  Δεν άντεχα άλλο. Όταν άνοιξα τα μάτια μου, είδα πάρα πολύ κόσμο να με κοιτά επικριτικά. Το ταξί παρκαρισμένο, ο οδηγός έλειπε ένα φορείο δίπλα μου και ειλικρινά δεν καταλάβαινα τι έχει γίνει. Ο ταξιτζής ήταν πίσω από τον κόσμο και μ φώναζε “αλήτη τι μου έκανες”», είπε για το βράδυ που του στέρησε 16 ολόκληρους μήνες την ελευθερία του. 

Δείτε όσα εξομολογήθηκε για εκείνο το βράδυ…

Ο Γιώργος Καρκάς στα Μεσάνυχτα (Μέρος Β')
Κλείσιμο

Ειδήσεις σήμερα:

Θεσσαλονίκη: Υπό έλεγχο η πυρκαγιά που ξέσπασε στον Εύοσμο

Θεσσαλονίκη: Εμπρησμός σε βιοτεχνία στη Νεάπολη

Εισαγγελέας στη δίκη Τοπαλούδη: Η Ελένη πήγε «σαν πρόβατο επί σφαγή»
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης