«Είμαι θύμα παραποιημένων γεγονότων» - Τι υποστηρίζει ο ηθοποιός για την ασέλγεια σε βάρος ταξιτζή

«Είμαι θύμα παραποιημένων γεγονότων» - Τι υποστηρίζει ο ηθοποιός για την ασέλγεια σε βάρος ταξιτζή

Ο Γιώργος Καρκάς περιγράφει λεπτό προς λεπτό τι έγινε το επίμαχο βράδυ μέχρι του σημείου που τον κατηγορεί ο ταξιτζής ότι του έριξε κάτι στον καφέ του

karkas-new-1
Τη δική του εκδοχή για τα γεγονότα σχετικά με το βράδυ στο οποίο κατηγορείται ότι ασέλγησε σε βάρος οδηγού ταξί έδωσε ο Γιώργος Καρκάς υποστηρίζοντας ότι «είμαι θύμα παραποιημένων γεγονότων».

«Εγώ είχα ραντεβού μετά, είχα ραντεβού να συνευρεθώ δεν είχα την ανάγκη κανενός, αυτό φαίνεται από το κινητό μου τηλέφωνο. Προφανώς δεν θα καλούσα από την εφαρμογή να καλέσω ταξιτζή για να κάνω κάτι τέτοιο» υποστήριξε ο 29χρονος ηθοποιός.

Ξεκινώντας την περιγραφή όσων συνέβησαν το επίμαχο βράδυ ο Γιώργος Καρκάς είπε ότι «εγώ τον κάλεσα από τη Μιχαήλ Βόδα για να τον διευκολύνω και να μη μπει στα αστενά. Αρχικά ηθελα να πάω στην Ομόνοια. Δεν είχα ραντεβού ακόμα, το πρόσωπο είχε κάποιο άνθρωπο στο νοσοκομείο και για να μην ενοχλώ είχα στείλει 1-2 μηνύματα και περίμενα να με πάρει τηλέφωνο».

«Ήθελα να κάνω ψώνια για το ραντεβού. Περίμενα ένα τηλέφωνο από την άλλη πλευρά για την ώρα και το πού» συμπλήρωσε ο ηθοποιός λέγοντας για τις ώρες ότι «το μόνο που θυμάμαι είναι ότι ψιλοάργησε, τον κάλεσα στις 18:30 και πρέπει να μπήκα λίγο πριν τις 7 το βράδυ».

«Αρχικά πήγαμε στην Αγίου Κωνσταντίνου σε ένα sex shop και από εκεί και πέρα που του το είπα χαριτολογώντας γιατί είμαστε νέοι άνθρωποι και πιάσαμε την κουβέντα για τη δική μας ζωή ο καθένας» συνέχισε την αφήγηση στο ΣΚΑΪ ο Γιώργος Καρκάς.

Όπως λέει στο sex shop έμεινε περίπου 20 λεπτά και «πριν να κατέβω τον ρώτησα "θέλεις να με περιμένεις και να γράφει το ταξίμετρο;" και εκείνος μου είπε ότι θα με περιμένει. Όταν βγήκα από το sex shop του έκανα ένα σήμα "οκ" και μετά οτι έρχομαι σε λίγα λεπτά, συνολικά ήμουν εκτός ταξί κανά μισάωρο».

Κλείσιμο
Ο 29χρονος ηθοποιός υποστήριζει ότι όταν επέστρεψε στο ταξί «είδα ότι είχε κλείσει το ταξίμετρο και αυτός μου είπε "μην αγχώνεσαι, ξερω τις διαδρομές" ενώ εγώ ακόμα περίμενα το μήνυμα από το ραντεβού μου. Από εκεί και πέρα πήγαμε στο μαγαζί και μόλις είδε το σαντουιτσάδικο είπε ότι να η ευκαιρία να πάω τουαλέτα».

Σύμφωνα με τον Γιώργο Καρκά στο μαγαζί αυτό «εγώ έφαγα, αυτός κατέβηκε να πάει τουαλέτα. Μετά κοίταγε να δει τι θα παραγγείλει. Αργούσε το παιδί και του είπα να πάω στο ταξί να βρω τα τσιγάρα μου. Όταν ήταν η στιγμή να πληρώσουμε αυτός έψαχνε ψιλά και τότε εγώ έδωσα την κάρτα να πληρώσω και του είπα ότι τα βρίσκουμε στη διαδρομή. Δεν προσφέρθηκα να τον κεράσω κάτι».

Κατά τον 29χρονο ηθοποιό ο οδηγός ταξί υποστηρίζε ότι «του έριξα κάτι όταν πήγα να πάρω τα τσιγάρα μου από την τσάντα. Εγώ σπρέι δεν είχα πάνω μου».

«Δεν γνωρίζω γιατί τα λέει, υποψίες έχω από αυτά που βλέπω γιατί κατηγορούμαι» κατέληξε ο Γιώργος Καρκάς.

Είμαι θύμα παραποιημένων γεγονοτων λεει  ο ηθοποιός που κατηγορείται για βιασμό



Δείτε βίντεο: «Είμαι θύμα παραποιημένων γεγονότων» - Τι υποστηρίζει ο ηθοποιός για την ασέλγεια σε βάρος ταξιτζή
«Είμαι θύμα παραποιημένων γεγονότων» - Τι υποστηρίζει ο ηθοποιός για την ασέλγεια σε βάρος ταξιτζή
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης