Ο Gerard Pique αιτία χωρισμού της Shakira;

Ο Gerard Pique αιτία χωρισμού της Shakira;

Πολλές ήταν οι φήμες το τελευταίο διάστημα για πιθανή σχέση της λατίνας τραγουδίστριας Shakira, με τον 23χρονο παίχτη της Barcelona, Gerard Pique.

Ο Gerard Pique αιτία χωρισμού της Shakira;
Πολλές ήταν οι φήμες το τελευταίο διάστημα για πιθανή σχέση της λατίνας τραγουδίστριας Shakira, με τον 23χρονο παίχτη της Barcelona, Gerard Pique. Οι φήμες έγιναν ακόμα πιο έντονες, όταν αυτές τις μέρες η 33χρονη τραγουδίστρια ανακοίνωσε τον χωρισμό, με τον επί 11 χρόνια σύντροφό της, Antonio de la Rua.

Η Shakira και ο Pique γνωρίστηκαν την περασμένη άνοιξη στα γυρίσματα του video clip της τραγουδίστριας, για το επίσημο τραγούδι του Παγκοσμίου Κυπέλλου 2010, με τίτλο Waka Waka (This Time for Africa).

Οι φήμες ήθελαν τον διεθνή ισπανό ποδοσφαιριστή να έχει κρατήσει κάτι παραπάνω από φιλικές σχέσεις με την εντυπωσιακή κολομβιανή. Η ισπανική εφημερίδα «El Periodico de Catalunya» ισχυριζόταν ότι το ζευγάρι πέρασε μια καυτή νύχτα στο πολυτελές ξενοδοχείο «Hotel Atzaro» στην Ίμπιζα τον περασμένο Ιούλιο.

Κλείσιμο
Σύμφωνα με την ίδια εφημερίδα, οι δυο τους, πέρασαν και ένα μαγευτικό διήμερο στην πόλη Tarrega της Βαρκελώνης, ενώ οι συναντήσεις τους συνεχίστηκαν, με τελευταία μέσα στον Νοέμβριο να τους έχουν δει σε παραλία του θέρετρου Blanes.
 
Και οι δυο τους έχουν κατά το παρελθόν διαψεύσει τις φήμες για μεταξύ τους σχέση, ενώ ο Pique, όταν ρωτήθηκε χθες για το αν είναι εκείνος η αιτία χωρισμού της Shakira, δήλωσε πως είναι «μόνο φίλοι».

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης