Cheryl Cole: Λένε για μένα… αλλά δεν με νοιάζει!

Cheryl Cole: Λένε για μένα… αλλά δεν με νοιάζει!

Μέχρι  και οι θαυμαστές της την κατηγορούν αλλά εκείνη, κλείνει απλά τα αυτιά  της… 

Cheryl Cole: Λένε για μένα… αλλά δεν με νοιάζει!
Το 2010 ήταν αναμφισβήτητα  η χρονιά της Cheryl Cole.

Το διαζύγιό της με τον Ashley Cole, η μάχη της με την μαλάρια και η θέση της ως κριτής στο βρετανικό X Factor προκάλεσαν φρενίτιδα στα media.

Δεν πέρασε ούτε μια ημέρα που το πρόσωπο ή  το όνομα της γλυκείας τραγουδίστριας δεν ήταν πρώτη είδηση και όπως αποκάλυψε η ίδια η Cheryl, η χρονιά που πέρασε, ήταν η χειρότερη της ζωής της.

Σε συνέντευξη της στο περιοδικό Elle, η κριτής του X Factor είπε ότι η αυτοπεποίθησή της έπεσε τόσο χαμηλά το 2010 που δεν μπορούσε να κοιτά ούτε τις φωτογραφίες της.

«Αρκετά!», είπε η Cheryl. «Άντεξα τόσες πολλές ανοησίες αυτή τη χρονιά. Σταμάτησα πλέον να ακούω αυτά που λένε για εμένα», ανέφερε.
Κλείσιμο

«Κανείς δεν  μπορεί να ανεχτεί τόσα πολλά και  είτε το αφήνεις να σε καταπιεί ή  λες θα το νικήσω».

 «Θέλω ο  κόσμος να αγαπά τη μουσική  μου αλλά δεν με ενδιαφέρει καθόλου τι πιστεύουν για εμένα. Δεν με ενδιαφέρει καθόλου», πρόσθεσε.

Η Cheryl είχε δεχτεί φέτος έντονη κριτική από τους θαυμαστές της για τις δύο υποψήφιες που επέλεξε για τον τελικό του X Factor.

Όπως μάλιστα  αποκάλυψε, είχε σκεφτεί να πάει σε ψυχοθεραπευτή για να ξεπεράσει τόσο το διαζύγιο όσο την ασθένειά της, κάτι που τελικά απέφυγε καθώς όπως είπε: «Δεν θα εμπιστευόμουν ποτέ την ψυχή μου σε έναν ξένο».
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης