Macaulay Culkin: Η δύσκολη οικογένεια, ο απαίσιος χωρισμός και ο Michael Jackson

Macaulay Culkin: Η δύσκολη οικογένεια, ο απαίσιος χωρισμός και ο Michael Jackson

Ο πατέρας του δεν τον θεωρεί γιο του - Ο ρόλος της Mila Kunis στη ζωή του - Οι περιπέτειες με τα ναρκωτικά

culkin
Τις ημέρες των Χριστουγέννων, αν μπορούμε να πούμε ότι κάποιος ηθοποιός έχει την τιμητική του, αυτός είναι σίγουρα ο Macaulay Culkin. Το Μόνος στο Σπίτι έχει γίνει η ταινία-συνώνυμο του εορταστικού κλίματος, ή όπως πολύ εύστοχα το έχουν θέσει τα social media «Δεν είναι Χριστούγεννα, χωρίς Μόνος στο Σπίτι!».

Στην ταινία τα πράγματα εξελίσσονται ρόδινα για τον πιτσιρικά πρωταγωνιστή, δυστυχώς όμως η ζωή του Macaulay Culkin μόνο ανέφελη δεν υπήρξε.

Ο Culkin προερχόταν από φτωχή, πολύτεκνη οικογένεια που δεν πίστευε στα μάτια της με την επιτυχία που θα κατέγραφε ο Macaulay σε ηλικία μόλις 10 ετών. Ο μικρός, τρίτο παιδί από τα συνολικά επτά της οικογένειας, έκανε τους πάντες να ξετρελαθούν μαζί του και άλλαξε τη ζωή των δικών του. Ο δάσκαλος του νεαρού ηθοποιού θυμόταν ότι η οικογένεια ήταν τόσο φτωχή που το παιδί έψαχνε κάτω από τα παγκάκια για ψιλά. Μετά το Home Alone, από ένα μικρό διαμέρισμα που στριμώχνονταν και οι 9, μπορούσαν πλέον να κυνηγήσουν όλα τους τα όνειρα με τα πολλά λεφτά που κέρδιζε ο Macaulay. Ο πατέρας του Kit παραιτήθηκε από τη δουλειά του και ανέλαβαν με τη σύζυγό του Patricia να είναι οι μάνατζερ του παιδιού τους, το οποίο έφτασε να βγάζει 6 εκατομμύρια δολάρια ανά ταινία. Από το μικρό διαμέρισμα, η οικογένεια μετακόμισε σε έπαυλη στο Upper East Side της Νέας Υόρκης.

Ωστόσο τον Μάρτιο του 1994 ο Kit και η Patricia, μετά από 20 χρόνια γάμου, ανακοίνωσαν ότι παίρνουν διαζύγιο. Όσα βγήκαν στην επιφάνεια, στη δικαστική τους διαμάχη για την επιμέλεια των παιδιών αλλά και τη συνεργασία με τον ηθοποιό, έδειξαν ότι η κατάσταση πίσω από τις κλειστές πόρτες όλα αυτά τα χρόνια ήταν πολύ δύσκολη.

Διαβάστε τη συνέχεια εδώ

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Best of Network

Δείτε Επίσης