Η… σέξι εκδοχή της Κοκκινοσκουφίτσας

Η… σέξι εκδοχή της Κοκκινοσκουφίτσας

Ξεχάστε ό,τι ξέρατε μέχρι σήμερα για αυτό το αθώο παραμύθι των αδερφών Γκριμ

Η… σέξι εκδοχή της Κοκκινοσκουφίτσας
«Κάποτε στην άκρη του δάσους ζούσε ένα όμορφο κοριτσάκι, που επειδή φορούσε ένα κόκκινο σκουφάκι που της είχε χαρίσει η γιαγιά της την έλεγαν Κοκκινοσκουφίτσα…»

Ξεχάστε ό,τι ξέρατε μέχρι σήμερα για αυτό το αθώο παραμύθι των αδερφών Γκριμ. Η Κοκκινοσκουφίτσα μεγάλωσε, ερωτεύτηκε και έγινε πιο sexy από ποτέ!

Η Catherine Hardwicke, σκηνοθέτης της μεγάλης επιτυχίας του Twilight, έρχεται να μας παρασύρει με τις ικανότητές της στην πιο ακραία κινηματογραφική μεταφορά του γνωστού παραμυθιού… ακατάλληλη για ανηλίκους.

Κλείσιμο
Το Red Riding Hood είναι μια σκοτεινή, πολύ πιο gothic εκδοχή της Κοκκινοσκουφίτσας… ένα παραμύθι για μεγάλα παιδιά.



Τον πρωταγωνιστικό ρόλο της Valerie, ή αλλιώς Κοκκινοσκουφίτσα, κρατάει η ηθοποιός Amanda Seyfried, γνωστή από τη συμμετοχή της στο Mamma Mia.

Η ταινία μας μεταφέρει σε ένα μεσαιωνικό χωριό όπου η όμορφη Valerie είναι ερωτευμένη με τον γοητευτικό Peter, τον οποίο υποδύεται ο ηθοποιός Shiloh Fernandez.



Δυστυχώς όμως για την Valerie, οι γονείς της είχαν κανονίσει για εκείνη να παντρευτεί τον πλούσιο Henry που τον υποδύεται ο Max Irons.

Η Valerie και ο Peter είναι αποφασισμένοι να ζήσουν για πάντα μαζί και έτσι αποφασίζουν να φύγουν μακριά από το χωριό. Όλα αλλάζουν όταν η μεγαλύτερη αδερφή της Valerie βρίσκεται νεκρή από επίθεση λυκάνθρωπου.



Ο λυκάνθρωπος ζει σε αυτό το χωριό για πολλά χρόνια, αλλά πάντα οι ζωοθυσίες τον κρατούσαν κλεισμένο στο καβούκι του. Τώρα όμως έχει αρχίσει να σκοτώνει ανθρώπους και γι’ αυτό ο κυνηγός λυκανθρώπων Father Solomon, που τον υποδύεται ο Gary Oldman, καλείται στο χωριό για να σκοτώσει το τέρας.

Ο λυκάνθρωπος, μπορεί να είναι οποιοσδήποτε κάτοικος του χωριού καθώς, αφού την ημέρα είναι κανονικός άνθρωπος και μεταμορφώνεται μόνο το βράδυ. Τότε η Valerie αρχίζει να υποπτεύεται ποιος μπορεί να κρύβεται πίσω από αυτό το ανθρωποφάγο τέρας…



Η Seyfried δηλώνει ενθουσιασμένη για τη συμμετοχή της στη ταινία, ενώ λέει για την Catherine Hardwicke: «Η Catherine έχει μετατρέψει την ιστορία σε μια ακραία και σκοτεινή εκδοχή του παραμυθιού που δεν έχουμε ξαναδεί μέχρι σήμερα».

Η ταινία είναι προγραμματισμένη να βγει στις κινηματογραφικές αίθουσες τον Μάρτιο του 2011. Μέχρι τότε, παρακολουθήστε ένα μικρό δείγμα της ταινίας στο trailer που ακολουθεί…
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης