David και Victoria Beckham βγαίνουν ακόμα ραντεβού

David και Victoria Beckham βγαίνουν ακόμα ραντεβού

Αν και οι απιστίες συμβαίνουν και στα καλύτερα σπίτια, η Victoria Beckham επιμένει ότι η σχέση της με τον David καλά κρατεί και αυτό χάρη σε ραντεβού που κανονίζουν κάθε εβδομάδα.

David και Victoria Beckham βγαίνουν ακόμα ραντεβού
Αν και οι απιστίες συμβαίνουν και στα καλύτερα σπίτια, η Victoria Beckham επιμένει ότι η σχέση της με τον David καλά κρατεί και αυτό χάρη σε ραντεβού που κανονίζουν κάθε εβδομάδα. Mάλιστα χαρακτηρίζει τον αγαπημένο της ως «αδελφή ψυχή».

Η πρώην τραγουδίστρια των Spice Girls δήλωσε χθες ότι ο 11χρονος γάμος της με τον γνωστό ποδοσφαιριστή, παρά τα σκαμπανεβάσματα στη σχέση τους βρίσκεται ακόμα σε πάρα πολύ καλή κατάσταση.

Κλείσιμο
Πιο συγκεκριμένα είπε ότι εκείνη και ο σύζυγος της κανονίζουν κάθε Τετάρτη βράδυ ένα ρομαντικό ραντεβού που ανανεώνει και αναθερμάνει τη σχέση τους. «Βλέπουμε ότι χάσαμε στην τηλεόραση. Συνήθως «Keeping Up With The Kardashians», ενώ λατρεύουμε το νέο ριάλιτι της Melanie B» λέει η 36χρονη Victoria.

Αυτή είναι η πρώτη φορά που μιλάει, μετά τους ισχυρισμούς της call girl Irma Nici τον Σεπτέμβριο, ότι έχει κοιμηθεί επτά φορές με τον David, σε μια από τις οποίες, συμμετείχε και τρίτο call girl.

«Μερικές φορές οι άνθρωποι μας συκοφαντούν, αλλά εμείς καταφέρνουμε να το ξεπεράσουμε», δήλωσε η Victoria. Ο 35χρονος David αρνείται ότι έχει απατήσει την γυναίκα του και γι’ αυτό έχουν καταθέσει μήνυση στο περιοδικό «In Touch Weekly» που δημοσίευσε το άρθρο.

Τον προηγούμενο μήνα το αγαπημένο ζευγάρι βρέθηκε για μια ακόμα φορά στο στόχαστρο, καθώς ο πρώην σύζυγος της Shery Shabani υποστήριξε ότι η γυναίκα του κοιμήθηκε με τον David Beckham. Σύμφωνα με τον εκπρόσωπο τύπου της οικογένειας, χαρακτηρίζουν τους ισχυρισμούς ως «ιστορίες φαντασίας».
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης