Κι όμως υπάρχουν celebrities που στο παρελθόν υπήρξαν άστεγοι!

Κι όμως υπάρχουν celebrities που στο παρελθόν υπήρξαν άστεγοι!

Το να «επιβιώσεις» στο Ηοllywood δεν είναι εύκολο, αφού χρειάζεται τεράστια προσπάθεια εκ μέρους των ηθοποιών, αλλά και αρκετή τύχη

Untitled_design__16_
Το να επιβιώσεις όμως σ' έναν δρόμο, χωρίς σπίτι και χρήματα είναι σαφώς πολύ δυσκολότερο. Οι διάσημοι που ακολουθούν στη λίστα του Watch & Chill, στο παρελθόν έχουν ζήσει ως άστεγοι, όμως μέσα από σκληρή δουλειά, αγώνα και μεγάλη τύχη κατάφεραν να ξεφύγουν από τη φτώχεια και να γίνουν μεγάλοι αστέρες με πολλά, πολλά σπίτια.

Carmen Electra
Η Carmen Electra είναι μοντέλο, ηθοποιός και παρουσιάστρια. Έγινε γνωστή από τις εμφανίσεις της στο περιοδικό Playboy και η φήμη της εκτοξεύτηκε με τη συμμετοχή της στη σειρά Baywatch στα τέλη της δεκαετίας του '90. Στην περίπτωση της όμως, δεν ήταν εύκολος o δρόμος προς το Hollywood. Η Electra αποκάλυψε ότι όταν ήταν 20 ετών είχε μείνει άστεγη, επειδή ο τότε σύντροφός της, της έκλεψε όλες τις αποταμιεύσεις της. Σε παλαιότερη συνέντευξη, είχε δηλώσει ότι θυμάται να κάθεται σε ένα παγκάκι με τσουχτερό κρύο και να κλαίει με λυγμούς. Ωστόσο, δεν ξεχνάει τη μαύρη σελίδα στη ζωή της και θεωρεί ότι το γεγονός πως υπήρξε άστεγη, διαμόρφωσε τον δυναμικό χαρακτήρα της.

Halle Berry
Το 1989 η Berry μετακόμισε στη Νέα Υόρκη, προκειμένου να ακολουθήσει το όνειρό της και να γίνει ηθοποιός. Τα πράγματα όμως δεν κύλησαν όπως τα περίμενε και σύντομα έμεινε χωρίς λεφτά και σπίτι. Αναγκάστηκε να ζήσει σε ένα καταφύγιο αστέγων αλλά δεν τα παράτησε ποτέ. Δύο χρόνια μετά, καταφέρνει να κερδίσει τον πρώτο της ρόλο σε ταινία, στο Jungle Fever του Spike Lee. Έκτοτε ακολούθησε μια μεγάλη καριέρα και φυσικά ένα Όσκαρ.

Sam Worthington
O Aυστραλός ηθοποιός ξεκίνησε ως οικοδόμος ενώ παράλληλα σπούδαζε σε δραματική σχολή. Όταν αποφοίτησε, ανέλαβε κάποιους μικρούς ρόλους στην αυστραλιανή τηλεόραση αλλά η καριέρα του παρέμενε στάσιμη. Στα 30 του, κοίταξε τον καθρέπτη όπως έχει δηλώσει και δεν του άρεσε αυτό που έβλεπε. Έτσι, πούλησε όλα του τα υπάρχοντα, ακόμα και το σπίτι του και αποφάσισε να πάρει τα βουνά (στην κυριολεξία όμως). Λίγο καιρό αργότερα, έλαβε το τηλεφώνημα που του άλλαξε όλη τη ζωή. Ο James Cameron του ζητούσε να πρωταγωνιστήσει στο Avatar!

Jennifer Lopez
Η περιουσία της Lopez αυτή τη στιγμή ξεπερνάει τα 250 εκατομμύρια δολάρια, εξαιτίας της επιτυχημένης καριέρας της ως τραγουδίστρια, μοντέλο και ηθοποιός, όμως ο δρόμος προς την κορυφή ήταν εξαιρετικά δύσκολος. H Lopez μεγάλωσε σε μια πολύ φτωχή οικογένεια, όμως οι γονείς της εξοικονομούσαν κάποια χρήματα για να κάνει μαθήματα χορού και τραγουδιού στον ελεύθερο χρόνο της. Όταν όμως στα 18 της, η Lopez ανακοίνωσε στη μητέρα της ότι προτιμάει τον χορό από το πανεπιστήμιο, οι δύο γυναίκες τσακώθηκαν τόσο πολύ που η Lopez έφυγε από το σπίτι. Για πολλούς μήνες κοιμόταν στον καναπέ ενός studio χορού μέχρι που ανέλαβε να γίνει χορεύτρια στην Ευρώπη. Την ίδια χρονιά μετακόμισε στο Los Angeles και την εντυπωσιακή συνέχεια τη γνωρίζουμε όλοι!

Διαβάστε τη συνέχεια




Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Best of Network

Δείτε Επίσης