Φωτογραφίες σοκ με τη Λόχαν να… τρυπιέται!

Φωτογραφίες σοκ με τη Λόχαν να… τρυπιέται!

Αυτό το κορίτσι δεν θα πάψει ποτέ να σοκάρει το Χόλιγουντ.

Φωτογραφίες σοκ με τη Λόχαν να… τρυπιέται!
Αυτό το κορίτσι δεν θα πάψει ποτέ, όπως φαίνεται, να σοκάρει το Χόλιγουντ. Ο λόγος για τη Λίντσεϊ Λόχαν που νέες φωτογραφίες της βλέπουν το φως της δημοσιότητας, μόνο που αυτή τη φορά είναι αυστηρώς ακατάλληλες. Καταρρακωμένη και κοιτώντας την κάμερα με βλέμμα κενό, η νεαρή ηθοποιός στην επίμαχη φωτογραφία που δημοσιεύει η βρετανική News of the World, κρατάει μία σύριγγα και όπως εκτιμάται κάνει χρήση ηρωίνης. Μαζί δημοσιεύονται και άλλες φωτογραφίες με ξέφρενα πάρτι της νεαράς στο Χόλιγουντ, στα οποία βρίσκεται μαζί με την Πάρις Χίλτον και μοιράζονται μεταξύ τους καυτά φιλιά!

Οι φωτογραφίες ελήφθησαν το 2007 και για πρώτη φορά έρχεται στη δημοσιότητα ένα αποδεικτικό στοιχείο, που δείχνει ότι η Λόχαν έχει προχωρήσει όσον αφορά τον εθισμό της με τα ναρκωτικά…

Κλείσιμο
Πάντως, η νεαρή σταρ φαίνεται να χρειάζεται επειγόντως βοήθεια, αφού ούτε οι κλινικές αποτοξίνωσης, ούτε η φυλακή την έχουν βοηθήσει με το πρόβλημα εθισμού της, το οποίο και η ίδια έχει παραδεχθεί. Η Λόχαν παραλίγο να μπει ξανά στη φυλακή, ωστόσο αυτή τη φορά τη γλίτωσε με εγκλεισμό 14 ωρών και εγγύηση 300.000 δολάρια.

Η Lindsay πρέπει τώρα να μείνει "καθαρή" μέχρι τις 22 Οκτωβρίου τουλάχιστον, όποτε και θα έπρεπε να παρουσιαστεί ξανά στο δικαστήριο το οποίο και θα αποφασίσει για την τύχη της.

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

Best of Network

Δείτε Επίσης