Χωρίζουν Ashton Kutcher και Demi Moore;

Χωρίζουν Ashton Kutcher και Demi Moore;

Η πέμπτη επέτειο τους γάμου τους ήταν εχθές, αλλά η Demi Moore και ο Ashton Kutcher έχουν λίγα πράγματα να γιορτάσουν...

Χωρίζουν Ashton Kutcher και Demi Moore;

Η πέμπτη επέτειο τους γάμου τους ήταν την Παρασκευή, αλλά η Demi Moore και ο Ashton Kutcher έχουν λίγα πράγματα να γιορτάσουν. Εδώ και τρεις εβδομάδες έχει ξεσπάσει σκάνδαλο με πρωτοσέλιδα στα περιοδικά Star, People και UsWeekly όπου ο Kutcher κατηγορείται οτι απάτησε την Demi με μια γυναίκα στα μισά της χρόνια. Η 21χρονη Brittney Jones είναι η πέτρα του σκανδάλου.

Γνωρίστηκε με τον ηθοποιό σε ένα μπαρ, αντάλλαξαν κινητά και σύμφωνα με τα λεγόμενα της λίγες ώρες αργότερα ξεκίνησαν τα μηνύματα από την ηθοποιό με ξεκάθαρες τις διαθέσεις του. "Τι φοράς;" ήταν το πρώτο μήνυμα και σύντομα η νεαρή Brittney βρέθηκε στον καναπέ του σπιτιού του ηθοποιού όπου σύμφωνα με τα λεγόμενα της "πέρασαν ένα καυτό βράδυ", καθώς η Demi Moore έλειπε σε επαγγελματικό ταξίδι.

Στην αρχή ο Kutcher διέψευσε τις κατηγορίες μέσω του λογαριασμού που διατηρεί στο Twitter, απειλώντας το Star με μηνύσεις. Λίγο αργότερα η Demi τον υποστήριξε και αυτή μέσω twitter. Όμως μετά τις αποκαλύψεις της Brittany για τα περιεχόμενα των sms, το ζευγάρι τηρεί σιγή..ιχθύος και η Brittney απολαμβάνει τα 15 λεπτά διασημότητας που της αναλογούν, απειλώντας να αποκαλύψει και άλλα πιο..καυτά μηνύματα.

Η σχέση του ζευγαριού έχει σίγουρα κλονιστεί αν και εχθες εμφανίστηκαν μαζί στο συνέδριο Clinton Global Initiative στην Νέα Υόρκη, ανεβαίνοντας στο πόντιουμ χέρι χέρι όπου παρουσίασαν την νέα τους φιλανθρωπική οργάνωση DNA (Demi And Ashton) που αφορά την καταπολέμηση του εμπορίου γυναικών μέσω ίντερνετ.

Πηγές αναφέρουν οτι ενώ τα σύννεφα στη σχέση τους είναι ορατά, το ζευγάρι συζητώντας με επαγγελματίες θεώρησε πιοσωστό να μην σχολιάσει καθόλου το σκάνδαλο.

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης