Τίτλοι τέλους για το Big Bang Theory

Τίτλοι τέλους για το Big Bang Theory

Δεν θα υπάρξει άλλη σεζόν μετά την 12η

big-bang-theory
Ολα τα ωραία κάποτε τελειώνουν και από αυτό το κλισέ δεν μπόρεσε να ξεφύγει η αγαπημένη τηλεοπτική σειρά Big Bang Theory. Επειτα από 279 επεισόδια (!) και μόλις ολοκληρωθεί η 12η σεζόν θα πούμε αντίο στους αγαπημένους μας ήρωες Σέλντον, Λέναρντ, Πένυ και την παρέα τους, όπως ανακοινώθηκε από το CBS.

Το The Big Bang Theory δημιουργήθηκε από τους Τσακ Λορ και Μπιλ Πράντυ και έκανε πρεμιέρα στις 27 Σεπτεμβρίου 2007 στο CBS.

Η σειρά επικεντρώνεται σε πέντε χαρακτήρες που ζουν στην Πασαντίνα της Καλιφόρνια: δύο συγκάτοικοι και φυσικοί, οι Leonard Hofstadter και Sheldon Cooper, η Penny, μια σερβιτόρα που φιλοδοξεί να γίνει ηθοποιός και γειτόνισά τους, ο αεροδιαστημικός Howard Wolowitz και ο Ινδός αστροφυσικός Raj Koothrappali. Κατά την πάροδο του χρόνου, χαρακτήρες που δεν είχαν προοριστεί για μεγάλο ρόλο στη σειρά προωθήθηκαν σε πρωταγωνιστικούς ρόλους: η Bernadette Rostenkowski, φίλη του Howard (αργότερα και σύζυγός του), μια μικροβιολόγος και πρώην σερβιτόρα και η νευροεπιστήμονας Amy Farrah Fowler, η οποία μπαίνει στην ομάδα, αφού τα φτιάχνει με τον Sheldon μέσω μιας ιστοσελίδα γνωριμιών.

Οσο για την αιτία για τη διακοπή της σειράς; Σύμφωνα με πληροφορίες που μεταδίδει το Entertainment Weekly, ο σταρ της σειράς Τζιμ Πάρσονς, ο οποίος πληρωνόταν με ένα εκατομμύριο δολάρια το επεισόδιο, είχε αποφασίσει να αποχωρίσει. Ετσι το κανάλι θέλησε να προλάβει τις εξελίξεις και να ρίξει τίτλους τέλους. 
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης