Πιρς Μπρόσναν: «Έχρισε» τον διάδοχο του Ντάνιελ Κρεγκ για τον ρόλο του «007»

Πιρς Μπρόσναν: «Έχρισε» τον διάδοχο του Ντάνιελ Κρεγκ για τον ρόλο του «007»

«Πιστεύω ότι ο Τομ Χάρντι θα είναι ένας πολύ καλός Μποντ. Θα χαρώ να τον δω να το κάνει»

11692856
Τον διάδοχο του Ντάνιελ Κρεγκ στο ρόλο του Τζέιμς Μποντ φαίνεται ότι έχρισε ο Πιρς Μπρόσναν, ο οποίος στο παρελθόν είχε ενσαρκώσει τον πράκτορα 007 σε τέσσερις ταινίες.

Σε δηλώσεις του στην Mail On Sunday, ο Ιρλανδός ηθοποιός αποκάλυψε ποιον θέλει να δει στον ρόλο αυτό στις επόμενες ταινίες.

«Ο Ντάνιελ Κρεγκ είναι ένας εξαιρετικός Μποντ. Είναι σωματώδης, δείχνει... θανάσιμος. Πραγματικά θα πίστευε κανείς ότι θα μπορούσε να σκοτώσει άνθρωπο», ανέφερε χαρακτηριστικά ο Μπρόσναν.

«Είχε διαμαρτυρηθεί για τη συμμετοχή του στην ταινία, καθώς θα υπέβαλε τον εαυτό του σε τεράστια σωματική προσπάθεια, ωστόσο θα κάνει την επόμενη και πιστεύω ότι ο Τομ Χάρντι θα είναι ένας πολύ καλός Μποντ. Θα χαρώ να τον δω να το κάνει, μπορεί να βγάλει αυτή τη σωματικότητα», πρόσθεσε ο ηθοποιός.

Πάντως, πολλά είναι τα ονόματα που έχουν ακουστεί για το νέο «007», ανάμεσά τους ο Έινταν Τέρντερ και ο Ίντρις Έλμπα, ενώ στο ενδεχόμενο ο επόμενος Μποντ να είναι... γυναίκα, ο Μπρόσναν, σημείωσε: «Νομίζω ότι μια γυναίκα θα μπορούσε να παίξει τον Μποντ, αλλά δεν θα ήταν ο Τζέιμς Μποντ».

15734724
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

Δείτε Επίσης