Σκάνδαλο Χόλιγουντ: Ο Χάρβεϊ Γουαϊνστάιν αρνήθηκε να απολογηθεί στο δικαστήριο

Σκάνδαλο Χόλιγουντ: Ο Χάρβεϊ Γουαϊνστάιν αρνήθηκε να απολογηθεί στο δικαστήριο

Υποστήριξε ότι ενημερώθηκε για το κατηγορητήριο μόλις την Παρασκευή που παραδόθηκε στο τμήμα της Νέας Υόρκης - «Θα αντικρούσει όλες τις κατηγορίες και θα καθαρίσει το όνομά του», δήλωσε ο δικηγόρος του

wei30
Η προ ημερών παράδοσή του στο αστυνομικό τμήμα της Νέας Υόρκης προκάλεσε ποικίλα σχόλια και αντιδράσεις. Η βασική υπόθεση ήταν ότι μετάνιωσε για τις πράξεις του. Λίγα 24ωρα αργότερα, ωστόσο, ο διάσημος παραγωγός του Χόλιγουντ, Χάρβεϊ Γουαϊνστάιν εμφανίστηκε ενώπιον του δικαστηρίου και αρνήθηκε να απολογηθεί για τις κατηγορίες της σεξουαλικής παρενόχλησης και του βιασμού.

Οι δικηγόροι του διάσημου παραγωγού ζήτησαν νέα διορία προκειμένου να απολογηθεί ο πελάτης τους, υποστηρίζόντας ότι το χρονικό διάστημα που τους δόθηκε για να προετοιμαστούν, ήταν πολύ λίγο.

Ο εκπρόσωπος του Γουαϊνστάιν, δήλωσε ότι ο γνωστός παραγωγός ενημερώθηκε για το κατηγορητήριο μόλις την Παρασκευή που παραδόθηκε στις αστυνομικές αρχές, στη Νέα Υόρκη.

Η διορία που του δόθηκε ήταν μόλις για την Τετάρτη και ως εκ τούτου δεν ήταν έτοιμος να απολογηθεί.

Ο δικηγόρος του δήλωσε ότι ο πελάτης του θα αντικρούσει όλες τις κατηγορίες μπροστά στον ανακριτή και θα «καθαρίσει» το όνομά του, βάζοντας ένα τέλος σε αυτή τη θλιβερή ιστορία.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης