Δίνει τη μάχη της ζωής του ο Μάικλ Ντάγκλας

Δίνει τη μάχη της ζωής του ο Μάικλ Ντάγκλας

Πώς ξεκίνησαν όλα, πόσο καιρό το κράτησαν μυστικό και τι λένε οι γιατροί του διάσημου ηθοποιού...

Οι ερωτικές τρέλες του Μ. Ντάγκλας

Τις τελευταίες εβδομάδες κάτι δεν πήγαινε καλά στην οικογένεια του Μάικλ Ντάγκλας. Ο ίδιος φαινόταν σκιά του εαυτού του, είχε χάσει αρκετά κιλά και τα μαλλιά του είχαν γκριζάρει απότομα. Αλλά και η σύζυγός του Κάθριν Ζέτα Τζόουνς φαινόταν σε άσχημη κατάσταση. Ηταν πολύ στρεσαρισμένη, αδυνάτισε απότομα με αποτέλεσμα πολλά media να μιλάνε για νευρική ανορεξία, ενώ και στις πρόβες της στο Broadway ξεχνούσε συνεχώς τις ατάκες της και δε μπορούσε να συγκεντρωθεί.

Αρχικά όλοι απέδωσαν αυτές τις αντιδράσεις στη φυλάκιση του γιου του Μάικλ Ντάγκλας για ναρκωτικά. Τώρα πια γνωρίζουμε ότι η αλήθεια είναι διαφορετική. Γιατί όλες αυτές τις εβδομάδες η οικογένεια γνώριζε ότι ο Μάικλ Ντάγκλας πάσχει από καρκίνο του λάρυγγα.

Ο Ντάγκλας θορυβήθηκε όταν παρατήρησε πριν καιρό ότι η φωνή του είχε αλλοιωθεί και πως δυσκολευόταν πολύ στην κατάποση. Δε φανταζόταν ποτέ όμως πόσο σοβαρό ήταν το πρόβλημα. Ο 65χρονος ηθοποιός είναι φανατικός καπνιστής επί δεκαετίες και αυτό μάλλον θα κληθεί να το πληρώσει ακριβά, ας ευχηθούμε όχι με τη ζωή του. Ο ηθοποιός θα ξεκινήσει αυτές τις ημέρες χημειοθεραπεία και ραδιοθεραπεία διάρκειας 8 εβδομάδων στη Νέα Υόρκη. Οι γιατροί του θα προσπαθήσουν έτσι να αποφύγουν τη χειρουργική επέμβαση στον λάρυγγα, ώστε να μη χρειαστεί ο Ντάγκλας να χάσει τη φωνή του. Η αλήθεια είναι όμως πως η κατάστασή του είναι πολύ σοβαρή, ωστόσο οι γιατροί θα δώσουν μάχη ώστε να σώσουν τον ηθοποιό.

Κλείσιμο
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

Δείτε Επίσης