Η Λίντσεϊ Λόχαν στηρίζει τον Γουαϊνστάιν: Εμένα δεν με πείραξε ποτέ

Η Λίντσεϊ Λόχαν στηρίζει τον Γουαϊνστάιν: Εμένα δεν με πείραξε ποτέ

Η ηθοποιός προέτρεψε μάλιστα τη σύζυγό του να μην τον αφήσει και να τού συμπαρασταθεί

Η Λίντσεϊ Λόχαν στηρίζει τον Γουαϊνστάιν: Εμένα δεν με πείραξε ποτέ
Έναν -από τους ελάχιστους- συμμάχους βρήκε στο πρόσωπο της Λίντσεϊ Λόχαν ο παραγωγός Χάρβεϊ Γουαϊνστάιν, ο οποίος κατηγορείται για σεξουαλική παρενόχληση δεκάδων σταρ του Χόλιγουντ. 

Η Λόχαν δήλωσε τη στήριξή της στον παραγωγό, τονίζοντας ότι εκείνη ποτέ δεν δέχθηκε την παραμικρή παρενόχληση από εκείνον, ενώ προέτρεψε τη σύζυγό του να τού συμπαρασταθεί. 

«Νιώθω πολύ άσχημα για τον Χάρβεϊ Γουαϊνστάιν, δεν νομίζω ότι είναι δίκαιο αυτό που συμβαίνει», ανέφερε η Λίντσεϊ Λόχαν σε βιντεοσκοπημένο μήνυμά της από το Ντουμπάι όπου βρίσκεται. 

Και συνέχισε: «Ποτέ δεν με έβλαψε ή μού έκανε κάτι κακό. Και έχουμε κάνει πολλές ταινίες μαζί. Νομίζω ότι πρέπει να σταματήσουν. Είναι λάθος»

Η επί δέκα χρόνια σύζυγος του παραγωγού, Τζορτζίνα Τσάμπαν, ανακοίνωσε ότι τον εγκαταλείπει, μετά τις αποκαλύψεις «βόμβα» από τεράστια ονόματα του κινηματογράφου. 
Κλείσιμο

«Ράγισε η καρδιά μου για όλες αυτές τις γυναίκες που βίωσαν αυτόν τον πόνο εξαιτίας των ασυγχώρητων αυτών πράξεων. Επιλέγω να αφήσω τον σύζυγό μου. Η φροντίδα των παιδιών μου είναι η πρώτη μου προτεραιότητα και ζητώ από τα μέσα ενημέρωσης να διατηρηθεί η ιδιωτικότητά μας αυτήν τη στιγμή», δήλωσε σε ανακοίνωσή της.

Το βράδυ της Τρίτης, ο Γουαϊνστάιν μετέβη στην Ευρώπη, προκειμένου να εισαχθεί σε κλινική αποτοξίνωση από το σεξ, σύμφωνα με το TMZ.

«Θέλει να επιστρέψει με φρέσκες, νέες ιδέες», ανέφερε πηγή που επικαλείται η ιστοσελίδα.

Οι τελευταίες και πιο ηχηρές αποκαλύψεις για τον Γουαϊνστάιν έγιναν από την Γκουίνεθ Πάλτροου και την Αντζελίνα Τζολί, που κατήγγειλαν ότι είχαν πέσει θύματα του παραγωγού.


Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης