Σοκ στους θαυμαστές της προκάλεσαν τα...νέα χείλη της Μarion Cotilliard

Σοκ στους θαυμαστές της προκάλεσαν τα...νέα χείλη της Μarion Cotilliard

Χαρακτηριστικά είναι τα σχόλια που δέχθηκε από τους θαυμαστές της, οι οποίοι τη ρωτούν γιατί το έκανε αυτό στον εαυτό της - «Δεν σε αναγνωρίζουμε» της γράφουν στα social media

Σοκ στους θαυμαστές της προκάλεσαν τα...νέα χείλη της Μarion Cotilliard
H Γαλλίδα σταρ Μarion Cotilliard, ανέβασε δύο φωτογραφίες στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, και προκάλεσε την εντύπωση του κοινού της γιατί τα χείλη της φαίνονται έντονα φουσκωμένα. 

Η βραβευμένη με Όσκαρ ηθοποιός πείραξε όντως το συγκεκριμένο σημείο του προσώπου της, αλλά ευτυχώς για τις ανάγκες του ρόλου της στη νέα της ταινία Rock n Roll, στην οποία συμπρωταγωνιστεί με τον σύζυγό της Guillaume Canet! Χαρακτηριστικά είναι τα σχόλια που δέχθηκε από τους θαυμαστές της, οι οποίοι τη ρωτούν γιατί το έκανε αυτό στον εαυτό της. 



Κλείσιμο

Η 41χρονη Γαλλίδα ηθοποιός, γεννήθηκε στο Παρίσι από μητέρα κωμικό και πατέρα σκηνοθέτη και μεγάλωσε στην Ορλεάνη, στην κεντρική Γαλλία. Θεωρείται από τις πιο δημοφιλείς ηθοποιούς του γαλλικού κινηματογράφου και έχει αποκτήσει περιουσία αρκετών εκατομμυρίων ευρώ από την δουλειά της.
Το 2007 η κομψή Μarion Cotilliard  κέρδισε το Όσκαρ για την ερμηνεία της ως Εντίθ Πιαφ στην ταινία «La vie en rose» (Ζωή σαν τριαντάφυλλο) του Ολιβιέ Νταάν. Η ίδια έπαιξε το 2010 στο πλευρό του Λεονάρντο ντι Κάπριο στην ταινία του Κρίστοφερ Νόλαν Inception.  Δείτε στις παρακάτω εικόνες τη Μarion Cotilliard, πριν πειράξει τα χείλη της:




Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης