Miley Cyrus: Το γυμνό αλά Barbarella και το τσιγαριλίκι on air

Miley Cyrus: Το γυμνό αλά Barbarella και το τσιγαριλίκι on air

Η πιο απολαυστική βέβαια και ζωντανή στιγμή των βραβείων ήταν όταν μέσα από ένα παραβάν η Miley γυμνή έδινε συνέντευξη αποκαλύπτοντας κάποια στιγμή και το στήθος της 

Miley Cyrus: Το γυμνό αλά Barbarella και το τσιγαριλίκι on air
Αρκετά είναι τα εντυπωσιακά outifts που φόρεσε η γνωστή Αμερικανίδα ποπ σταρ Miley Cyrus τη βραδιά των MTV Awards στο Λος Αντζελες, φωτογραφίες των οποίων θα κάνουν για μέρες το γύρο του διαδικτύου εισπράττοντας τα πιο αντιφατικά σχόλια. Και αυτό γιατί οι περισσότεροι θεωρούν ότι το γυμνό της 22χρονης ολίγον προβληματικής σταρ αγγίζει πλέον τα όρια του πορνό. Οπως και να'χει ένα είναι το σίγουρο, ότι το πάλαι ποτέ αγαπημένο κοριτσάκι της Disney έστρεψε για άλλη μια φορά τα φώτα πάνω του.



Κλείσιμο
Βέβαια το outifit για το οποίο μιλάνε όλοι είναι όλοι είναι το ασημί φουτουριστικό outfit Barbarella, το οποίο ερχόταν κατευθείαν από τον οίκο Versace για τη Cyrus. Ο οίκος μάλιστα δεν παρέλειψε να ανεβάσει στη σελίδα του στο Instragram την τραγουδίστρια με αυτό για να καταστήσει σε όλους γνωστό ότι είναι δικό του. Το τι ακριβώς δημιούργησε ο οίκος για τη Cyrus, δεν μπορούμε να καταλάβουμε καθώς είναι αρκετά απροσδιόριστο. Και η αλήθεια είναι ότι δεν το χαρακτηρίζεις ακριβώς ρούχο γιατί όταν το φοράς δεν είσαι ντυμένος αλλά γυμνός.
Η πιο απολαυστική βέβαια στιγμή των βραβείων ήταν όταν μέσα από ένα παραβάν η Miley γυμνή έδινε συνέντευξη αποκαλύπτοντας κάποια στιγμή και το στήθος της. 









































Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης