Katie Holmes-Jamie Foxx: Είναι ζευγάρι εδώ και ένα χρόνο

Katie Holmes-Jamie Foxx: Είναι ζευγάρι εδώ και ένα χρόνο

Σε αυτή τη φωτογραφία που δείχνει τους δυο ηθοποιούς να κάθονται, ο Foxx κρατάει το χέρι της Holmes και την κοιτάει με τον τρόπο που κοιτούν οι ερωτευμένοι το σύντροφό τους

Katie Holmes-Jamie Foxx: Είναι ζευγάρι εδώ και ένα χρόνο
Υπήρξαν καλοί φίλοι για πολλά χρόνια. Και, όπως έχουμε δει μέχρι τώρα, πολλές φιλίες καταλήγουν σε καυτά ειδύλλια. Ο λόγος για τη νέα αποκάλυψη του αμερικανικού tabloid Τύπου για το εδώ και ένα χρόνο ειδύλλιο της Katie Holmes και του Jamie Foxx, οι οποίοι φαίνεται ότι ζουν έναν μεγάλο έρωτα.

Κλείσιμο


Η 35χρονη ηθοποιός και πρώην σύζυγος του Tom Cruise και ο 47χρονος Jamie Foxx έχουν σχέση εδώ και ένα χρόνο και για αυτό υπήρχαν κάποιες φήμες. Αλλά ποτέ κανείς δεν είδε τίποτα μέχρι αυτές τις μέρες όπου το γνωστό αμερικανικό εβδομαδιαίο περιοδικό “Us” δημοσιεύσει την πρώτη τους κοινή φωτογραφία. Σε αυτή τη φωτογραφία που δείχνει τους δυο ηθοποιούς να κάθονται, ο Foxx κρατάει το χέρι της Holmes και την κοιτάει με τον τρόπο που κοιτούν οι ερωτευμένοι το σύντροφό τους.

Σύμφωνα μάλιστα με τα δημοσιεύματα οι δυο ηθοποιοί ήταν και πάλι ζευγάρι για λίγο καιρό, το 2013, κάτι που ο γνωστός ηθοποιός είχε αρνηθεί.




Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης