Δείτε πως βγάζουν τον Αρμάνι από τη θάλασσα

Δείτε πως βγάζουν τον Αρμάνι από τη θάλασσα

Τράβηξαν τον 80χρονο σχεδιαστή μόδας για να βγει στην στεριά 

Δείτε πως βγάζουν τον Αρμάνι από τη θάλασσα
Είναι από τους πιο γνωστούς σχεδιαστές μόδας και παρά το γεγονός ότι είναι 80 χρονών αρνείται να αποσυρθεί από τον χώρο. 

Ο ίδιος όμως αισθάνθηκε την ανάγκη να ξεφύγει από την ρουτίνα της καθημερινότητας και έκανε ολιγοήμερες διακοπές, χαλαρώνοντας με καλούς του φίλους.



Ο φακός τον εντόπισε σε παραλία της Καραϊβικής την περασμένη Πέμπτη και έδειχνε να περνάει ευχάριστα την ώρα του, μη δίνοντας ιδιαίτερη σημασία στη δυσκολία που αντιμετώπισε στην προσπάθεια του να βγει από το νερό.
Κλείσιμο

Ο 80χρονος σχεδιαστής, όπως δείχνουν και οι φωτογραφίες που δημοσίευσε σήμερα βρετανική εφημερίδα, δεν μπορούσε να βγει από τη θάλασσα και χρειάστηκε την βοήθεια των φίλων του. 



Το αγόρι της παρέας τον έπιασε από την μέση και τον ανύψωσε και οι νεαρές κοπέλες άπλωσαν τα χέρια τους προκειμένου να τραβήξουν έξω από την θάλασσα τον Αρμάνι.

Ο ίδιος δεν έδειχνε να πτοείται και μάλιστα δεν μπορούσε να συγκρατήσει τα γέλια του. 



Κατά τα λοιπά ο Ιταλός σχεδιαστής πέρασε τις ημέρες των Χριστουγέννων και της Πρωτοχρονιάς σε πολυτελές θέρετρο της Καραϊβικής και ανανέωσε το χρυσαφένιο μαύρισμά του.

Μπορεί οι προτάσεις του στην πασαρέλα να είναι άκρως εντυπωσιακές και οι σειρές ρούχων, που λανσάρει κατά καιρούς, να έχουν φορεθεί στο κόκκινο χαλί από διάσημους αστέρες του Χόλιγουντ, ο ίδιος όμως εθεάθη με ένα λευκό αθλητικό μαγιό.



Βέβαια τα γυαλιά με τους μπλε καθρέφτες που φόρεσε του έδωσαν άλλο αέρα.

Μπορεί ο φακός να τον εντόπισε σε χαλαρές στιγμές όμως έχει γεμάτο πρόγραμμα αφού συγκαταλέγεται στους κορυφαίους σχεδιαστές του κόσμου και όπως έχει παραδεχτεί ο ίδιος στο παρελθόν έχει θυσιάσει πολλά για την καριέρα του. 
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Best of Network

Δείτε Επίσης