Scarlett Johansson: Παντρεύτηκε κρυφά τον Σεπτέμβριο

Scarlett Johansson: Παντρεύτηκε κρυφά τον Σεπτέμβριο

Σύμφωνα με τη New York Post το ζευγάρι δεν παντρεύτηκε τώρα αλλά τον Σεπτέμβριο, λίγο μετά τη γέννηση της κόρης του. Η τελετή μάλιστα έγινε σε μυστική τοποθεσία στην Αμερική, την οποία το ζευγάρι έκανε τα πάντα να κρατήσει κρυφή

Scarlett Johansson: Παντρεύτηκε κρυφά τον Σεπτέμβριο
Τον αγαπημένο της και πατέρα της δυο μηνών κόρης της, Rose, Romain Dauriac παντρεύτηκε η γνωστή Αμερικανίδα ηθοποιός Scarlett Johansson, σε μια τελετή που έγινε μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας.



Σύμφωνα με τη New York Post το ζευγάρι δεν παντρεύτηκε τώρα αλλά τον Σεπτέμβριο, λίγο μετά τη γέννηση της κόρης του. Η τελετή μάλιστα έγινε σε μυστική τοποθεσία στην Αμερική, την οποία το ζευγάρι έκανε τα πάντα να κρατήσει μυστική.

Κλείσιμο


Η 30χρονη Scarlett και ο 42χρονος Γάλλος δημοσιογράφος γνωρίστηκαν στο 2012 και ξεκίνησαν να βγαίνουν ως ζευγάρι τον Νοέμβριο του 2012. Τον Σεπτέμβριο του 2013 ανακοίνωσαν τον αρραβώνα τους.



Ο γάμος αυτός είναι ο δεύτερος για την πανέμορφη ηθοποιό, καθώς στο παρελθόν υπήρξε παντρεμένη, από το 2008 μέχρι το 2011, με τον Αμερικανό ηθοποιό Ryan Reynolds.












Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης