«Βουλιάζει» η Βενετία από celebrities για το γάμο Clooney - Alamuddin

«Βουλιάζει» η Βενετία από celebrities για το γάμο Clooney - Alamuddin

Brad Pitt, Angelina Jolie, Sandra Bullock και Matt Damon πάτησαν το πόδι τους στην πόλη - Την Δευτέρα αποχαιρετά τον τίτλο του «αιώνιου εργένη» - Σήμερα η γαμήλια εκδήλωση σε υπερπολυτελές ξενοδοχείο - Δείτε φωτογραφίες 

«Βουλιάζει» η Βενετία από celebrities για το γάμο Clooney - Alamuddin
Ο χρόνος μετρά αντίστροφα για τον πιο πολυσυζητημένο γάμο της χρονιάς! Ο διάσημος εργένης του Χόλιγουντ George Clooney μπαίνει σε λίγες ώρες στο κλαμπ των παντρεμένων έχοντας στο πλευρό του την καλλονή μελαχρινή δικηγόρο Amal Alamuddin.

Το ζευγάρι βρίσκεται στη Βενετία, με την πανέμορφη ιταλική πόλη να έχει αρχίσει να γεμίζει από διασήμους, οι οποίοι αναμένεται να δώσουν το παρών στο γάμο τους. Στη Βενετία βρίσκονται ήδη, μεταξύ άλλων, οι Brad Pitt, Angelina Jolie, Sandra Bullock και Matt Damon,Miguel Ferrer, Ellen Barkin και Richard Kind.

Κλείσιμο
Τα γραφικά κανάλια της Βενετίας έχουν κατακλυστεί από φωτογράφους που δεν αφήνουν από τα μάτια τους το διάσημο ζεύγος που κάνει από χθες βόλτες, με τον ηθοποιό να μην ενοχλείται καθόλου από τα φλας.







Σήμερα θα γίνει η γαμήλια εκδήλωση σε υπερπολυτελές ξενοδοχείο, ενώ ο γάμος θα γίνει τη Δευτέρα στο δημαρχείο της πόλης.

Χθες το ζευγάρι οργάνωσε εορταστικό δείπνο στο διάσημο εστιατόριο Cipriani, εκεί όπου διαμένει.





Το πάρτι του γάμου θα δοθεί στο επτά αστέρων θέρετρο Aman Canal Grande και πολλοί επισκέπτες θα φτάσουν εκεί με βάρκα. Το ξενοδοχείο στεγάζεται στο Palazzo Papadopoli ενός Κερκυραίου, που χτίστηκε το 1550 και διαθέτει ιστορικές τοιχογραφίες, ψηλά ταβάνια και εκπληκτική θέα στην πόλη ενώ τα δωμάτια κοστίζουν μέχρι και 5.000 ευρώ. Στο πάρτι μετά λέγεται ότι θα τραγουδήσει ο Andrea Bocelli.

Οι φωτογραφίες του γάμου, δε, θα δοθούν αποκλειστικά στην αμερικανική Vogue.








Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

Δείτε Επίσης