George Clooney-Amal Alamuddin: Σάββατο ο θρησκευτικός γάμος, Δευτέρα ο πολιτικός

George Clooney-Amal Alamuddin: Σάββατο ο θρησκευτικός γάμος, Δευτέρα ο πολιτικός

Το Χόλιγουντ «μετακόμισε» στη Βενετία - Oλοι οι διάσημοι που έφτασαν για να τιμήσουν το ζευγάρι - Στο πάρτι μετά το γάμο θα τραγουδήσει ο Andrea Bocelli, ενώ στο δείπνο που θα παραθέσει το ζευγάρι στο περιβόητο εστιατόριο Cipriani, θα τραγουδήσει η Lana Del Ray

George Clooney-Amal Alamuddin: Σάββατο ο θρησκευτικός γάμος, Δευτέρα ο πολιτικός
Στα γραφικά κανάλια της Βενετίας κάνουν βόλτες ο George Clooney και η Amal Alamuddin, οι οποίοι έφτασαν, το μεσημέρι της Παρασκευής, στην πόλη που θα γίνει ο γάμος, μαζί με καλούς τους φίλους, όπως η Cindy Crawford και ο Matt Damon.

Η παρέα θα μείνει στο υπερπολυτελές ξενοδοχείο Cipriani, που είναι το μοναδικό 7στερο ξενοδοχείο στη Βενετία.
Κλείσιμο


Και όσο για την περιβόητη guest list, σύμφωνα με τα δημοσιεύματα, στο γάμο θα είναι οι Brad Pitt και Angelina Jolie, Cate Blanchett, Julia Roberts, Matt Damon, Sandra Bullock, Ellen Barkin, Bono, Cindy Crawford.

Το πάρτι του γάμου θα δοθεί στο επτά αστέρων θέρετρο Aman Canal Grande και πολλοί επισκέπτες θα φτάσουν εκεί με βάρκα. Το ξενοδοχείο στεγάζεται στο Palazzo Papadopoli ενός Κερκυραίου, που χτίστηκε το 1550 και διαθέτει ιστορικές τοιχογραφίες, ψηλά ταβάνια και εκπληκτική θέα στην πόλη ενώ τα δωμάτια κοστίζουν μέχρι και 5.000 ευρώ. Στο πάρτι μετά λέγεται ότι θα τραγουδήσει ο Andrea Bocelli, ενώ στο δείπνο που θα παραθέσει το ζευγάρι, σήμερα το βράδυ, στο περιβόητο εστιατόριο Cipriani, θα τραγουδήσει η Lana Del Ray.

Οι φωτογραφίες του γάμου, δε, θα δοθούν αποκλειστικά στην αμερικανική Vogue.



Τα τελευταία δημοσιεύματα κάνουν λόγο για δύο γαμήλιες τελετές, μία το Σάββατο και μία τη Δευτέρα -θρησκευτικός και πολιτικός γάμος, αντίστοιχα.




































  
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης