Σε χωριστά δωμάτια κοιμούνται η Beyoncé και ο Jay Z

Σε χωριστά δωμάτια κοιμούνται η Beyoncé και ο Jay Z

Υπάρχουν φόβοι ότι μπορεί ακόμα και να ακυρωθεί η κοινή τους περιοδεία «On The Run»

Σε χωριστά δωμάτια κοιμούνται η Beyoncé και ο Jay Z
Βρίσκονται κάθε μέρα στην ίδια σκηνή, μιας και η κοινή τους παγκόσμια περιοδεία «On The Run» δεν έχει ολοκληρωθεί, αλλά όπως όλα δείχνουν, είναι από τα λίγα κοινά που έχει πλέον το ζευγάρι.

Ο λόγος για την Beyoncé, 32, και τον Jay Z, 44, οι οποίοι σύμφωνα με δημοσίευμα της The New York Post, δεν μένουν ούτε στο ίδιο ξενοδοχείο και φτάνουν χωριστά σε κάθε τους συναυλία

Κλείσιμο
Το δημοσίευμα αναφέρει, μάλιστα, ότι υπάρχει «κίνδυνος» να ολοκληρωθεί πριν την ώρα της και η κόστους 100.000.000 δολαρίων περιοδεία τους!





«Δεν μένουν μόνο σε διαφορετικά δωμάτια, αλλά έχουν κλείσει και ξεχωριστά ξενοδοχεία και φθάνουν χωριστά σε κάθε σόου», δήλωσε η πηγή στην εφημερίδα.
 
Δεν μένουν πολλά ακόμα σόου στο πλαίσιο της κοινής τους περιοδείας – έχουν δύο προγραμματισμένες συναυλίες στο Λος Άντζελες το Σάββατο και την Κυριακή και μετά ακόμα δύο στο Σαν Φρανσίσκο την Τρίτη και την Τετάρτη. Αυλαία η περιοδεία On The Run θα ρίξει στο Παρίσι στις 12 και 13 Σεπτεμβρίου. 

Ωστόσο, σύμφωνα με την NY Post, δεν είναι σίγουρο αν τελικά θα καταφέρουν να την ολοκληρώσουν.
  
Σύμφωνα με την Page Six, η Beyoncé, ο Jay-Z, ο διοργάνωτης των συναυλιών Live Nation, το HBO, και τουλάχιστον τέσσερις δικηγόροι συναντήθηκαν την Πέμπτη προκειμένου να συζητήσουν για το διαζύγιο του ζεύγους και για το τι θα πρέπει να αναγράφεται στην ανακοίνωση χωρισμού τους – ακόμα και σε αυτό το ζευγάρι έχει αντίθετες απόψεις.

«Υπάρχουν δικηγόροι που έχουν πλέον τους ακολουθούν στην περιοδεία και όχι ως απλοί θεατές. Είναι εδώ για να τους βοηθήσουν να το διαχειριστούν όλο αυτό», δήλωσε η πηγή.



Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης