Ο James Franco τα' ριξε σε ανήλικη μέσω διαδικτύου: Όλοι οι καυτοί διάλογοι...

Ο James Franco τα' ριξε σε ανήλικη μέσω διαδικτύου: Όλοι οι καυτοί διάλογοι...

Δείτε την ξανθιά καλλονή που απέρριψε τον διάσημο ηθοποιό - Η μικρή διέρρευσε τα μηνύματά τους, τα selfies του και μια πρόταση για ξενοδοχείο 

Ο James Franco τα' ριξε σε ανήλικη μέσω διαδικτύου: Όλοι οι καυτοί διάλογοι...
Μια έφηβη από τη Σκωτία, η Lucy Clode, έχει καταφέρει, ο  ηθοποιός James Franco να χάσει τον ύπνο του...

Πώς έγινε αυτό; 

Αφού η φανατική θαυμάστριά του τον συνάντησε σε μια εκδήλωση για την προώθηση της ταινίας του, Of Mice and Men, του ζήτησε αυτόγραφο, τράβηξε κάποιες φωτογραφίες μαζί του αλλά και βίντεο. Στη συνέχεια τα ανέβαζε στο Instagram κι εκείνος της ζήτησε να τον κάνει tag. Μετά από αυτό την ακολούθησε και ο James Franco. Και κάπου εκεί ξεκίνησαν όλα!

Οι δυο τους ξεκίνησαν να στέλνουν μηνύματα ο ένας στον άλλον στο insta message, κι εκείνος την ρώτησε για πόσο ακόμη θα έμενε στη Νέα Υόρκη, πού είναι το ξενοδοχείο της κι αν έχει αγόρι... Εκείνη του απάντησε πως βρίσκεται στη Νέα Υόρκη για τα 18α γενέθλιά της (που είναι τον Μάιο) και πως μένει με την μαμά της.

Η ανήλικη κοπέλα δυσκολευόταν να πιστέψει ότι συνομιλεί με τον διάσημο άντρα, ζητώντας αποδείξεις! Έτσι λοιπόν, του ζήτησε να της στείλει μια φωτογραφία του. Εκείνος δεν δίστασε να το κάνει, γράφοντας σε ένα χαρτί και το όνομά της. 
Κλείσιμο

Η Lucy αρνήθηκε να βρεθεί μαζί του, καθώς δεν έχει κλείσει τα 18, λέγοντάς του: «I will come back when I'm 18». 

Ωστόσο ,η νεαρά δεν κρατήθηκε και το τουίταρε, λέγοντας πως το να απορρίψει τον James ήταν ό,τι πιο δύσκολο έχει κάνει. Ένας φίλος της το πήρε και το έβγαλε στη δημοσιότητα κι έτσι μαθεύτηκαν όλα...

Λίγο μετά ο James Franco δημοσίευσε την παρακάτω φωτογραφία ενώ άλλαξε και τo status update του γράφοντας: "Παρακαλώ μην μου στέλνετε μηνύματα αν δεν είστε πάνω από 18 ετών" 



Αυτή είναι η καλλονή που έριξε άκυρο στον διάσημο ηθοποιό 















Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης