Η Μπελούτσι χώρισε τον Κασέλ γιατί βαρέθηκε να τον βλέπει!

Η Μπελούτσι χώρισε τον Κασέλ γιατί βαρέθηκε να τον βλέπει!

Ενα μήνα πριν χωρίσει έκανε σόλο διακοπές στην Πάρο -«Τι να το κάνω το πάθος αν δεν υπάρχει εμπιστοσύνη και σεβασμός», έλεγε η Ιταλίδα ηθοποιός -«Εγώ και η Μόνικα είμαστε δύο διαφορετικά ζώα», έλεγε ο Κασέλ

Η Αργυρώ Μπαρμπαρίγου μιλά για την Ελένη  Μενεγάκη
Η Μπελούτσι χώρισε τον Κασέλ γιατί βαρέθηκε να τον βλέπει!
Μια γυναίκα σαν τη Μόνικα Μπελούτσι δεν θα μπορούσε να τα βάψει μαύρα μετά από ένα χωρισμό. Το πρώτο πράγμα που θα έκανε θα ήταν να βρει ένα όμορφο μέρος και έμπιστους φίλους για να... ξεχαστεί. Ενα περίπου μήνα πριν σκάσει η είδηση του χωρισμού και η ηθοποιός είχε επιλέξει την Πάρο για τις πρώτες σόλο διακοπές της. Ο τηλεοπτικός φακός του Mykonos Livetv την πέτυχε στην Πάρο, όπου έτρωγε με φίλους.



Κλείσιμο
Διαβάστε εδώ
περισσότερα

Το χρονικό του χωρισμού
Μετά από 14 χρόνια κοινού βίου η Μόνικα Μπελούτσι και ο Βίνσεντ Κασέλ βαρέθηκαν ο ένας τον άλλον και όπως ήταν φυσικό επόμενο έριξαν αυλαία στο γάμο τους. Και όλο αυτό δεν αποτελεί ούτε σοκ ούτε έκπληξη σε όσους ήξεραν το ζευγάρι καθώς όπως λένε οι κακές γλώσσες η Μόνικα και ο Βίνσεντ «κουράστηκαν ή βαρέθηκαν» να βλέπουν ο ένας το πρόσωπο του άλλου. Η αντίστροφη μέτρηση για το άλλοτε ερωτευμένο ζευγάρι ξεκίνησε από όταν η εκρηκτική Ιταλίδα ηθοποιός έμενε στη Ρώμη με τις κόρες της και ο γοητευτικός Γάλλος στο Παρίσι. Φαίνεται πως οι προσπάθειες να βρεθούν κάπου στη Βραζιλία όποτε και όταν τους το επέτρεπαν οι συνθήκες δεν έσωσαν τη σχέση τους. Και για το λόγο αυτό η ηθοποιός πήρε τις δύο κόρες της Ντίβα και Λεονί και έφυγε από το σπίτι τους στο Ρίο ντε Τζανέιρο.



Διαβάστε εδώ περισσότερα

Η 48χρονη Μόνικα και ο 46χρονος Βίνσεντ γνωρίστηκαν το 1996 στα γυρίσματα της ταινίας «l’Appartement» και παντρεύτηκαν τρία χρόνια αργότερα. Σύμφωνα με δημοσίευμα της «Daily Mail» οι τριγμοί στη σχέση τους είχαν ξεκινήσει εδώ και δύο χρόνια και οι φήμες για χωρισμό έδιναν και έπαιρναν. Ακόμα και οι «London Times» είχαν σχολιάσει λεγόμενα της Μπελούτσι: «Θα μπορούσα να νιώσω πάθος ακόμα και για τον χειρότερο άνδρα που γνώρισα ποτέ. Αλλά αυτό δεν έχει να κάνει με μια βαθύτερη συντροφικότητα. Σε μια τέτοια περίπτωση το πάθος μπορεί να μείνει αλλά για μένα πιο σημαντικά είναι η εμπιστοσύνη, ο σεβασμός και όχι ο άλλος αν σε έχει απατήσει. Τι να το κάνεις αν σου είναι πιστός στο σεξ και δεν έχει όλα τα παραπάνω».



Κύκλοι από το κοντινό τους περιβάλλον λένε πως και οι δυο τα τελευταία δύο χρόνια το πάλευαν μέσα τους. Τον περασμένο Απρίλιο η Μπελούτσι σε συνέντευξη που είχε παραχωρήσει σο περιοδικό Grazia είχε δώσει το στίγμα για το τι θα ακολουθούσε στο προσεχές μέλλον: «Ο γάμος δεν ξέρεις ποτέ πόσο θα κρατήσει. Σήμερα μπορεί να λειτουργεί και να νομίζεις ότι όλα πάνε καλά. Αλλά σε ένα χρόνο δεν ξέρω». Τελικά πέρασαν μόνο τέσσερις μήνες από εκείνη τη δήλωση.

Τον ίδιο μήνα και ο Κασέλ είχε μιλήσει στο περιοδικό Closer και είχε πει: «Εγώ και η γυναίκα μου είμαστε πολύ διαφορετικά ζώα. Ισως αυτό να είναι και το κλειδί στη σχέση μας μετά από 18 χρόνια που είμαστε μαζί. Εξάλλου ποτέ δεν ζητάμε την έγκριση των άλλων ή τη γνώμη τους».




Αποφεύγουν ο ένας τον άλλο
«Η Μόνινα και ο Βενσάν αποφεύγουν ο ένας τον άλλον όπως ο διάολος το λιβάνι», αποκάλυψε γυναίκα από το περιβάλλον των δύο ηθοποιών, χωρίς να δώσει περισσότερες πληροφορίες.
Παρότι οι πληροφορίες γύρω από τον χωρισμό τους είναι λίγες, φήμες θέλουν τον Κασέλ να ξεπέρασε το γεγονός ότι είχε στο πλάι του την ομορφότερη γυναίκα της Ιταλίας και να είπε τα… γαλλικά του σε άλλες γυναίκες.

Iσως για αυτό το 2011 σύμφωνα με το ιταλικό σκανδαλοθηρικό περιοδικό Oggi, η Μπελούτσι να προτίμησε τη συντροφιά του Γάλλου σκηνοθέτη και ηθοποιού, Φιλίπ Γκαρέλ.
Παρότι δεν προδίδουν ερωτική σχέση, οι φωτογραφίες απεικονίζουν τους δύο τους να συνομιλούν στο μπαλκόνι πολυτελούς ξενοδοχείου στη Ρώμη, να χαμογελούν ο ένας στον άλλον και στο τέλος να πιάνονται χέρι με χέρι.



Το πιθανότερο ωστόσο είναι να συζητήσουν τις λεπτομέρειες για την ταινία «Ένα Καυτό Καλοκαίρι» που σκηνοθέτησε ο Γκαρέλ με πρωταγωνιστές τον γιο του Λουί και την Μπελούτσι.

Δείτε φωτογραφίες από την τελευταία κοινή εμφάνιση του ζευγαριού




Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης