Οι πρώτες solo διακοπές της Μόνικα στην Πάρο (Βίντεο)
Τα ελληνικά νησιά επέλεξε η πανέμορφη Ιταλίδα ηθοποιός για να περάσει τις διακοπές της μετά τον χωρισμό της από τον Βενσάν Κασέλ
Οι φήμες επιβεβαιώθηκαν! Έπειτα από 14 χρόνια γάμου και δύο παιδιά η Μόνικα Μπελούτσι και ο Βενσάν Κασέλ δεν είναι πια μαζί! Το ζευγάρι αποφάσισε να τραβήξει χωριστούς δρόμους και η πανέμορφη ηθοποιός πέρασε το πρώτο της μοναχικό καλοκαίρι.
Η Μόνικα μάλιστα επέλεξε την Πάρο για τις μοναχικές της διακοπές.
Ο τηλεοπτικός φακός του Mykonos Livetv την πέτυχε στην Πάρο, όπου έτρωγε με φίλους. Ανάμεσά τους και η Δωροθέα Μερκούρη.
Σε μια εποχή όπου η γεωπολιτική αβεβαιότητα, οι διαταραχές στις εφοδιαστικές αλυσίδες και ο διεθνής ανταγωνισμός επαναπροσδιορίζουν τις προτεραιότητες των κρατών, η παραγωγική βάση μιας χώρας αποκτά ξανά στρατηγική σημασία.
Υπάρχουν μέρες που μοιάζουν μικρές στα μάτια των μεγάλων αλλά είναι τεράστιες για ένα παιδί. Η πρώτη μέρα στο σχολείο μετά τις διακοπές. Η σχολική εκδρομή που περιμένει εδώ και εβδομάδες. Η απαγγελία ενός ποιήματος μπροστά στην τάξη. Η πρώτη προπόνηση, ένας αγώνας, μια νέα γνωριμία.
Μια πρωτοβουλία του καφέ NESCAFÉ® φέρνει παιδιά της ΚΥΔΩΝ Special Team και παιδιά εργαζομένων της Nestlé στο ίδιο γήπεδο, δείχνοντας στην πράξη ότι ο αθλητισμός μπορεί να δημιουργεί χώρο για όλους.