Πήρε τα παιδιά και έφυγε από το σπίτι η Μπελούτσι

Πήρε τα παιδιά και έφυγε από το σπίτι η Μπελούτσι

- Η πανέμορφη ηθοποιός είναι και πάλι μόνη
- Δείτε την τελευταία φωτογράφηση του πρώην ζεύγους

Οι υπερτυχεροί του Πρώτου Θέματος!
Πήρε τα παιδιά και έφυγε από το σπίτι η Μπελούτσι
Εκείνη μία από τις ομορφότερες γυναίκες του πλανήτη. Εκείνος, σίγουρα όχι ωραίος αντικειμενικά, αλλά γοητευτικός, όσο λίγοι άντρες στη μεγάλη οθόνη. Για πολλούς, η Μόνικα Μπελούτσι και ο Βενσάν Κασέλ ήταν το τέλειο ζευγάρι, τουλάχιστον οπτικά... Η αλήθεια όμως ήταν διαφορετική και το παραδέχτηκαν και οι δύο με την απόφαση να πάρουν διαζύγιο έπειτα από 14 χρόνια γάμου και δύο παιδιά, την 9 χρονη Ντίβα και την τρίχρονη Λεονί.

Η Μόνικα πήρε τις δύο κόρες της και εγκατέλειψε το σπίτι της οικογένειας στο Ρίο Ντε Τζανέιρο.

Η αλήθεια όμως είναι ότι οι δυο τους εδώ και καιρό ζούσαν χωριστές ζωές. Η Μπελούτσι προτιμούσε να περνάει χρόνο στη Ρώμη, ο Κασέλ στο Παρίσι. Προσπαθούσαν να συναντηθούν στη Βραζιλία ή κάπου αλλού, αλλά το γυαλί είχε ραγίσει. Είχαν συνηθίσει να ζουν χώρια...

Την είδηση του διαζυγίου επιβεβαίωσαν σχεδόν ταυτόχρονα χθες τα γραφεία Τύπου των δύο ηθοποιών, με ξεχωριστές ανακοινώσεις τους, σκορπώντας θλίψη στους φανατικούς θαυμαστές τους σε όλο τον κόσμο, αλλά και... ρίγη συγκίνησης σε όλον τον ανδρικό πληθυσμό, αφού η εντυπωσιακή Μόνικα θα κυκλοφορεί και πάλι ελεύθερη...

Το γραφείο Τύπου της Μπελούτσι, εξέδωσε ανακοίνωση στο ιταλικό πρακτορείο ειδήσεων ANSA, την ώρα που η υπεύθυνη επικοινωνίας του Κασέλ δημοσίευε ανακοίνωση επιβεβαίωσης του χωρισμού στο Γαλλικό Πρακτορείο Ειδήσεων.
Κλείσιμο



«Ο Βενσάν Κασέλ επιβεβαιώνει ότι χωρίζει κοινή συναινέσει από τη σύζυγό του Μόνικα Μπελούτσι». Η εκπρόσωπος επισήμανε ότι το ζεύγος δεν πρόκειται να δώσει στη δημοσιότητα άλλες λεπτομέρειες για το παρασκήνιο του χωρισμού του.

Η ίδια η Μπελούτσι επιβεβαίωσε σε δηλώσεις της στο ιταλικό περιοδικό «Chi» ότι χωρίζει από τον Γάλλο ηθοποιό. Όπως είπε χαρακτηριστικά: «Ναι, ο Βενσάν Κασέλ και εγώ χωρίζουμε. Οι ζωές μας απομάκρυναν τον έναν από τον άλλο. Ο έρωτας, όμως, θα μείνει για πάντα».

Συμπλήρωσε δε, ότι ακόμα και αν οι δρόμοι τους χωρίζουν, θα βρίσκονται πάντα ο ένας στο πλευρό του άλλου.

Το 2011, πάντως, σε συνέντευξή της στο περιοδικό L' Express, οι δηλώσεις της ωραιότερης γυναίκας της Ιταλίας, ήταν προφητικές.

«Η μαγεία ανάμεσα σε εμένα και τον Βενσάν είναι άθικτη. Διερωτώμαι καθημερινά, όμως: για πόσο καιρό ακόμα; Δεν πιστεύω ότι μπορούν να οριστούν οι κανόνες ώστε μια σχέση να κρατήσει» είχε πει στο γαλλικό έντυπο.



Ωστόσο, πριν έναν μήνα περίπου είχε επανέλθει στο θέμα της σχέσης της με τον γοητευτικό ηθοποιό, τον οποίο χαρακτήρισε «αξιαγάπητο πατέρα και πολύ παρόντα», υπογραμμίζοντας την αξία μίας μορφής αγάπης που θα ήθελε να παραμείνει σταθερή για πάντα.

«Πιστεύω στην αγάπη, όχι στην αφοσίωση», είχε πει πριν λίγο καιρό η Μόνικα Μπελούτσι σε συνέντευξή της. Όταν ερωτήθηκε δε για την απιστία απάντησε πως δεν θέλει να γνωρίζει αν κάποιος την απατήσει.

«Επαναλαμβάνω ότι με ενδιαφέρει η αγάπη. Και από την άλλη καλύτερο είναι να μη κάνεις ερωτήσεις. Αυτό που έχει σημασία είναι η αγάπη, τέλος. Να ξέρεις ότι εκείνος ο άνθρωπος θα είναι δίπλα σου αν τον χρειαστείς.

Στην αφοσίωση πιστεύω λιγότερο. Η πίστη στην καρδιά είναι κάτι στο οποίο πιστεύω περισσότερο, από την πίστη στο σώμα. Η σωματική απιστία είναι λιγότερο σοβαρή», είχε πει στον δημοσιογράφο η Μπελούτσι, όμως, ψιθυριστά σαν να ένιωθε το βάρος του παρελθόντος να την πνίγει.

Ένα δημοσίευμα του γαλλικού περιοδικού Closer ήρθε να επιβεβαιώσει τις εικασίες που ήθελαν το διάσημο ζεύγος να βρίσκεται κοντά στο διαζύγιο.

«Η Μόνικα και ο Βενσάν αποφεύγουν ο ένας τον άλλον όπως ο διάολος το λιβάνι», αποκάλυψε γυναίκα από το περιβάλλον των δύο ηθοποιών, χωρίς να δώσει περισσότερες πληροφορίες.

Παρότι δεν κυκλοφορούν ακόμα πολλές πληροφορίες γύρω από τον χωρισμό τους, φήμες θέλουν τον Κασέλ να ξεπέρασε το γεγονός ότι είχε στο πλάι του την ομορφότερη γυναίκα της Ιταλίας και να είπε τα… γαλλικά του σε άλλες γυναίκες.





Ίσως για αυτό το 2011 σύμφωνα με το ιταλικό σκανδαλοθηρικό περιοδικό Oggi, η Μπελούτσι να προτίμησε τη συντροφιά του Γάλλου σκηνοθέτη και ηθοποιού, Φιλίπ Γκαρέλ.

Παρότι δεν προδίδουν ερωτική σχέση, οι φωτογραφίες απεικονίζουν τους δύο τους να συνομιλούν στο μπαλκόνι πολυτελούς ξενοδοχείου στη Ρώμη, να χαμογελούν ο ένας στον άλλον και στο τέλος να πιάνονται χέρι με χέρι.

Το πιθανότερο ωστόσο είναι να συζητήσουν τις λεπτομέρειες για την ταινία «Ένα Καυτό Καλοκαίρι» που σκηνοθέτησε ο Γκαρέλ με πρωταγωνιστές τον γιο του Λουί και την Μπελούτσι.

Οι Κασέλ και Μπελούτσι γνωρίστηκαν για πρώτη φορά το 1995 στη διάρκεια γυρισμάτων ταινίας και ο έρωτάς τους ήταν κάτι παραπάνω από κεραυνοβόλος, ενώ εξίσου εκρηκτικά ήταν και τα χρόνια που έζησαν μαζί. Μαζί πρωταγωνίστησαν σε 9 ταινίες ενώ ο γάμος τους έγινε το 1999.

Δείτε την τελευταία φωτογράφηση του ζεύγους



































Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης