Επανασύνδεση για Justin Bieber και Selena Gomez

Επανασύνδεση για Justin Bieber και Selena Gomez

Δεν έχουν περάσει πολλές ημέρες από τότε που ακούστηκε ότι ο Justin Bieber και η Selena Gomez έβαλαν τέλος στη σχέση τους, λόγω φόρτου εργασίας.

Επανασύνδεση για Justin Bieber και Selena Gomez
Δεν έχουν περάσει πολλές ημέρες από τότε που ακούστηκε ότι ο Justin Bieber και η Selena Gomez έβαλαν τέλος στη σχέση τους, λόγω φόρτου εργασίας. Όμως, οι φήμες επανασύνδεσης δεν άργησαν να κυκλοφορήσουν, ενώ τις «φούντωσαν» και οι φωτογραφίες του Justin να περιμένει κλειδωμένος έξω από το σπίτι της τραγουδίστριας.

Μετά την απονομή των American Music Awards 2012, ο Justin και η Selena περπατούσαν χέρι- χέρι έξω από το ξενοδοχείο Marriott, ενώ το πρωί της Δευτέρας ο 18χρονος έφυγε από το σπίτι της αγαπημένης του στο Λος Άντζελες φορώντας τα ίδια ρούχα με αυτά των βραβείων.

Λέγεται ότι η 20χρονη καθ' όλη τη διάρκεια της βραδιάς βρισκόταν στα παρασκήνια υποστηρίζοντας τον σύντροφό της, που ανακηρύχθηκε ο απόλυτος νικητής των βραβείων.

Κλείσιμο
Οι κοινές εμφανίσεις για το νεαρό ζευγάρι συνεχίστηκαν, αφού το επόμενο βράδυ οι φωτογράφοι τους «συνέλαβαν» για μια ακόμα φορά μαζί μετά από δείπνο στο εστιατόριο Benihana του Χόλιγουντ.

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης