Η Paris Hilton ζητά συγγνώμη από τους ομοφυλόφιλους

Η Paris Hilton ζητά συγγνώμη από τους ομοφυλόφιλους

Μετά την οργή που προκάλεσαν τα ομοφοβικά -όπως χαρακτηρίστηκαν από πολλούς- σχόλιά της, η ξανθιά κληρονόμος ζητά συγνώμη από τους ομοφυλοφιλική κοινότητα

Η Paris Hilton ζητά συγγνώμη από τους ομοφυλόφιλους
Μετά την οργή που προκάλεσαν τα ομοφοβικά -όπως χαρακτηρίστηκαν από πολλούς- σχόλιά της, η Paris Hilton ζητά συγγνώμη από την ομοφυλοφιλική κοινότητα.

Η 31χρονη κληρονόμος εξέδωσε ανακοίνωση λέγοντας πως λυπάται που προκάλεσε τόσο πόνο στους γκέι φίλους της, τους θαυμαστές της και τις οικογένειές τους.

Κλείσιμο
Όλα ξεκίνησαν όταν η ιστοσελίδα Radaronline έδωσε στη δημοσιότητα ένα ηχητικό ντοκουμέντο στο οποίο ακούγεται η Paris να λέει μέσα σε ένα ταξί, σε ένα ομοφυλόφιλο φίλο της ότι οι γκέι είναι «αηδιαστικοί» και ότι «οι περισσότεροι έχουν AIDS».

Η συζήτηση καταγράφηκε από τον οδηγό του ταξί ο οποίος την έδωσε στον γνωστό ιστότοπο, δηλώνοντας «σοκαρισμένος» από τα σχόλια της κληρονόμου.

Στην ανακοίνωσή της η Hilton αναφέρει ότι θα ήθελε να πάρει πίσω κάθε λέξη που είπε, ενώ διευκρίνισε ότι το AIDS μπορεί να πλήξει κάθε άνθρωπο και όχι μόνο τους ομοφυλόφιλους.

«Είναι κάτι που παίρνω πολύ σοβαρά και δεν έπρεπε να το αναφέρω με αυτό τον τρόπο στη συζήτηση» λέει η Paris.

«Οι γκέι είναι οι πιο δυνατοί άνθρωποί που ξέρω Λυπάμαι από τα βάθη της καρδιάς μου και νιώθω απαίσια για όσα είπα» τονίζει η ξανθιά κληρονόμος ζητώντας από τους ομοφυλόφιλους να την συγχωρέσουν.

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης