Paris Hilton: «Οι ομοφυλόφιλοι είναι αηδιαστικοί»

Paris Hilton: «Οι ομοφυλόφιλοι είναι αηδιαστικοί»

Η ξανθιά κληρονόμος είπε ότι οι περισσότεροι ομοφυλόφιλοι έχουν AIDS..

Paris Hilton: «Οι ομοφυλόφιλοι είναι αηδιαστικοί»
Στο στόχαστρο της ομοφυλοφιλικής κοινότητας βρίσκεται τις τελευταίες ώρες η Paris Hilton καθώς σε ένα σοκαριστικό ακουστικό ντοκουμέντο, που βρέθηκε στα χέρια δημοσιογράφων της ιστοσελίδας Radaronline, η 31χρονη κληρονόμος ακούγεται να λέει πως «οι περισσότεροι γκέι άντρες έχουν AIDS».

Τα σχόλια της Paris Hilton, τα οποία χαρακτηρίστηκαν από πολλούς «ομοφοβικά», έγιναν μέσα σε ένα ταξί, κατά τη διάρκεια της εβδομάδας Μόδας της Νέας Υόρκης.

Κλείσιμο
Όπως έγινε γνωστό, η ξανθιά κληρονόμος διασκέδαζε σε γνωστό κλαμπ της πόλης, συντροφιά με έναν ομοφυλόφιλο φίλο της και μοντέλο στο επάγγελμα. Τις πρώτες πρωινές ώρες, οι δύο φίλοι επιβιβάστηκαν μαζί σε ένα ταξί και αποχώρησαν.

Όση ώρα ήταν μέσα στο ταξί, ο φίλος της της μιλούσε για μια εφαρμογή που έχει στο κινητό του τηλέφωνο με την οποία μπορεί να εντοπίσει άλλους γκέι άντρες, που βρίσκονται σε κοντινή απόσταση, με τη βοήθεια του GPS. Το μοντέλο εξήγησε στην Hilton ότι αυτός είναι ένας τρόπος για να συνευρίσκονται ερωτικά.

Τότε, μια σοκαρισμένη Paris του είπε ότι οι ομοφυλόφιλοι είναι οι πιο «αηδιαστικοί» άνθρωποι στον κόσμο και ότι οι περισσότεροι έχουν AIDS.

«Θα φοβόμουν πολύ αν ήμουν γκέι» είπε η Paris

Η συζήτηση καταγράφηκε από τον οδηγό του ταξί ο οποίος την έδωσε στο Radaronline, δηλώνοντας «σοκαρισμένος» από τα σχόλια της κληρονόμου…

Ακούστε εδώ το ηχητικό
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης