Πανικός στην Βραζιλία για την Lady Gaga!

Πανικός στην Βραζιλία για την Lady Gaga!

Μέχρι και τέσσερις ημέρες περίμεναν νεαροί θαυμαστές της τραγουδίστριας στην ουρά για ένα εισιτήριο...

Πανικός στην Βραζιλία για την Lady Gaga!
Χαμός στην Βραζιλία για την συναυλία της Lady Gaga. Εκατοντάδες νεαροί θαυμαστές της τραγουδίστριας περίμεναν έως και τέσσερις ημέρες για να προμηθευτούν εισιτήριο! Μάλιστα αρκετοί από αυτούς ήραν εξοπλισμένοι με καρέκλες, για να αντέξουν την αναμονή...

Η πώληση των εισιτηρίων ξεκίνησε το πρωί της Παρασκευής στο Σίτιμπανκ Χολ, στη συνοικία Μπάρα ντα Τιζούκα, αλλά οι νέοι είχαν σχηματίσει ουρά ήδη από την Δευτέρα, σύμφωνα με την ιστοσελίδα G1 του καναλιού Globo.

"Πήρα ρούχα και μια οδοντόβουρτσα γιατί ήξερα ότι θα έμενα εδώ από την Δευτέρα", δήλωσε μια νεαρή δασκάλα, η Ζοϊσελέν Ντουάρτε. Για να αποφευχθούν τυχόν επεισόδια όταν θα άνοιγαν τα γκισέ μια φοιτήτρια, η Λαρίσα Μαμέντ, είχε αναλάβει να συντάξει μια λίστα με όσους βρίσκονταν ήδη μπροστά της στην ουρά.
Κλείσιμο

"Υπάρχουν 190 ονόματα, όμως δεν θα παρουσιαστεί πρόβλημα", ανέφερε.

Η Gaga θα δώσει δύο συναυλίες στη Βραζιλία, μία στις 9 Νοεμβρίου στο Ρίο και άλλη μία δύο ημέρες αργότερα στο στάδιο Μορούμπι του Σάο Πάουλο. Για τη συναυλία του Ρίο διατίθενται 90.000 εισιτήρια σε τιμές που κυμαίνονται από 90 έως 375 δολάρια.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης