J-Lo: Καμπύλες που προκαλούν ίλιγγο!

J-Lo: Καμπύλες που προκαλούν ίλιγγο!

Ξεκίνησε την παγκόσμια περιοδεία της με πρώτο σταθμό τον Παναμά και κατάφερε να αφήσει με το στόμα ανοιχτό όλους τους παρευρισκομένους η Jennifer Lopez! Δεν ήταν μόνο η φωνή, ούτε τα χορευτικά που εντυπωσίασαν....

J-Lo: Καμπύλες που προκαλούν ίλιγγο!
Ξεκίνησε την παγκόσμια περιοδεία της με πρώτο σταθμό τον Παναμά και κατάφερε να αφήσει με το στόμα ανοιχτό όλους τους παρευρισκομένους η Jennifer Lopez! Δεν ήταν μόνο η φωνή, ούτε τα χορευτικά που εντυπωσίασαν. Η 42χρονη τραγουδίστρια εμφανίστηκε με μια ολόσωμη φόρμα γεμάτη διαμάντια που αγκάλιαζε το σώμα της και τόνιζε το καμπυλωτό της κορμί. Ένα ζευγάρι ασημένιες μπότες και το σπαστό με μπούκλες μαλλί της ολοκλήρωναν το σύνολο.
 
Πριν από λίγες μέρες, είχε ακουστεί ότι η Jennifer θα αλλάξει πολλά σύνολα του Λιβανέζου σχεδιαστή, Zuhair Murad στο τουρ της. Σχέδια των ρούχων που αναμένεται να φορέσει είχαν δημοσιευτεί πριν την έναρξη των εμφανίσεων της, στις οποίες περιλαμβάνεται και ένα φόρεμα στο κόκκινο της φωτιάς. Ο σχεδιαστής έχει σχεδιάσει έξι διαφορετικά σύνολα για εκείνη. Πέντε μας απομένουν να δούμε!
 
Επόμενος σταθμός της περιοδείας της είναι ο Καναδάς και οι Ηνωμένες Πολιτείες πριν περάσει στην Ευρώπη.
 
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης