Δημόσια συγγνώμη έλαβε ο Χάρι Στάιλς από τον θαυμαστή με τον οποίο είχε έντονη αντιπαράθεση στη Νέα Υόρκη νωρίτερα αυτή την εβδομάδα, καθώς ο ίδιος ανέλαβε «πλήρως την ευθύνη» για το περιστατικό.
Ο Τζιοβάνι, όπως ονομάζεται ο θαυμαστής, φέρεται πως θέλησε να ξεκαθαρίσει τα πράγματα με μια δήλωση που δημοσίευσε στο Instagram την Πέμπτη 22 Οκτωβρίου, μετά το περιστατικό με τον 32χρονο πρώην τραγουδιστή των One Direction.
Στην ανάρτησή του, ο ίδιος υποστήριξε ότι ο Χάρι Στάιλς «δεν έχασε την ψυχραιμία του», παρόλο που «ξεπέρασε τα όρια» και απολογήθηκε γράφοντας αναλυτικά, σύμφωνα με την Daily Mail: «Θέλω να ξεκαθαρίσω κάποια πράγματα για ορισμένους από τους τίτλους που γράφτηκαν σχετικά με την πρόσφατη συνάντησή μου με τον Χάρι Στάιλς στη Νέα Υόρκη. Ο Χάρι ήταν πάντα κύριος απέναντί μου, από το 2012, όταν μου υπέγραψε για πρώτη φορά αυτόγραφο. Η αλήθεια είναι ότι περνούσα μια άσχημη μέρα και ξεπέρασα τα όρια. Ο Χάρι ήταν στην πραγματικότητα εντελώς ψύχραιμος με όλη την κατάσταση και μάλιστα με βοήθησε να ηρεμήσω. Οι τίτλοι που υποστηρίζουν ότι ο Χάρι έχασε την ψυχραιμία του δεν θα μπορούσαν να απέχουν περισσότερο από την αλήθεια. Αν κάποιος χρειαζόταν να ηρεμήσει, αυτός ήμουν εγώ. Αναλαμβάνω την ευθύνη και ζητώ ειλικρινά συγγνώμη από τον Χάρι. Ήταν πάντα σωστός απέναντί μου και δεν αξίζει τίποτα λιγότερο από σεβασμό».
Δείτε βίντεο και φωτογραφία από το περιστατικό
Ο άντρας είχε καταγραφεί να διαπληκτίζεται με τον Χάρι Στάιλς, κρατώντας μια στοίβα από δίσκους που ήθελε να υπογράψει ο τραγουδιστής. Κατά τη διάρκεια της έντονης συζήτησης, έδειχναν ο ένας το πρόσωπο του άλλου, ενώ μετά την αντιπαράθεση ο ίδιος συνέχισε να ακολουθεί τον Στάιλς και τον σωματοφύλακά του στον δρόμο. Το περιστατικό σημειώθηκε την Τετάρτη 21 Οκτωβρίου, με τον σωματοφύλακα του Στάιλς να πλησιάζει ένα αστυνομικό όχημα προκειμένου να ενημερώσει τους αστυνομικούς για το τι συνέβαινε, χωρίς ωστόσο τελικά να χρειαστεί να παρέμβουν.
😳 Harry Styles goes off on man asking for autograph on NYC street.
Υπάρχουν ερωτήσεις που πολλοί γονείς κάνουν ψιθυριστά. Και άλλες που δεν κάνουν ποτέ. Όχι γιατί δεν τους απασχολούν. Αλλά γιατί φοβούνται ότι η απάντηση μπορεί να τους γεμίσει ενοχές.
Η πρωτοβουλία του WHEN και της Ολυμπιακής Ζυθοποιίας περνά στην επόμενη φάση της, προσφέροντας τρίμηνη εξατομικευμένη καθοδήγηση σε 20 γυναίκες επιχειρηματίες του κλάδου HORECA.