Στην άμμο με την «καυτή» Kim Kardashian

Στην άμμο με την «καυτή» Kim Kardashian

Σε ένα αισθησιακό concept φωτογραφήθηκε για το περιοδικό «Allure» η διάσημη τηλεπερσόνα...

Στην άμμο με την «καυτή» Kim Kardashian
Σε ένα αισθησιακό concept φωτογραφήθηκε για το περιοδικό «Allure» η Kim Kardashian, η οποία δε μας έδειξε μόνο τις χυμώδεις της καμπύλες, αλλά μίλησε και για το ενδεχόμενο να γίνει σύντομα μαμά όπως επίσης και για τον πολυσυζητημένο χωρισμό της από τον Kris Humphries.

Για το ενδεχόμενο να κάνει παιδί, είπε: «Αν θέλω δικά μου παιδιά; Φυσικά. Αλλά δεν ξέρω αν αυτό θα συμβεί. Μπορεί απλώς μόνο να δουλεύω, να δουλεύω, να δουλεύω και να μην το σκέφτομαι. Η Khloé μάλιστα  αστειεύεται μαζί μου λέγοντάς μου: "Θα γίνεις η παρένθετή μου;"».

Κλείσιμο
Πάντως, όπως προσθέτει η διάσημη τηλεπερσόνα, αυτό που προέχει για τουλάχιστον άλλα δύο χρόνια είναι το σώμα της. «Στα 35 θα το σκεφτώ σοβαρά, το υπόσχομαι», είπε αστειευόμενη η Kim.

Αναφερόμενη στη μεγάλη διάσταση που πήρε το διαζύγιό της από τον Kris Humphries, η Kim εύχεται να μη το είχε δημοσιοποιήσει ποτέ, λέγοντας ότι από αυτή την εμπειρία έμαθε να είναι πιο προσεκτική σχετικά με το τι προβάλλει στα ΜΜΕ. Προς το παρόν, πάντως, δηλώνει ανέτοιμη για μια νέα σχέση!

Δείτε παρακάτω...







Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης