Το δικό της «αντίο» στην Νταϊάν Κίτον θέλησε να πει η Τζέιν Φόντα. Η αείμνηστη ηθοποιός έφυγε από τη ζωή στα 79 της χρόνια το Σάββατο 11 Οκτωβρίου. Οι δύο γυναίκες είχαν συνεργαστεί στις ταινίες «Book Club» (2018) και «Book Club: The Next Chapter» (2023).
Μέσα από μια ανάρτηση στο Instagram η σταρ του Χόλιγουντ εξέφρασε τη δυσκολία να αποδεχτεί τον θάνατο της Κίτον. Η Φόντα υπογράμμισε τη «ζωντάνια» του χαρακτήρα της και το υποκριτικό της ταλέντο, κάνοντας λόγο για έναν μοναδικό άνθρωπο.
Αποχαιρετώντας την Νταϊάν Κίτον η Τζέιν Φόντα έγραψε στη δημοσίευσή της: «Είναι δύσκολο να το πιστέψει κανείς ή να το αποδεχτεί ότι η Νταϊάν έφυγε. Ήταν πάντα μια σπίθα ζωής και φωτός, γελούσε συνεχώς με τις δικές της παραξενιές, αστείρευτα δημιουργική στο παίξιμό της, στην γκαρνταρόμπα της, στα βιβλία της, στους φίλους της, στα σπίτια της, στη βιβλιοθήκη της, στην κοσμοθεωρία της. Μοναδική — αυτό ήταν. Και, παρότι δεν το ήξερε ή δεν θα το παραδεχόταν, μα τι σπουδαία ηθοποιός ήταν».
H εταιρεία αξιοποιεί την ενέργεια των ανθρώπων της, τη δυναμική του αθλητισμού και τη δύναμη της τεχνολογίας με στόχο την ενίσχυση της συμμετοχής, της συμπερίληψης και της αλληλεγγύης.
Το Ploom* διοργάνωσε μια βραδιά γεμάτη διαδραστικές δράσεις, εντυπωσιακά visuals και δυνατές μουσικές στιγμές, που μετέτρεψε το κέντρο της Αθήνας σε έναν πολυαισθητηριακό προορισμό.
Με προνομιακές εκπτώσεις και αποκλειστικά οφέλη σε προηγμένα ψηφιακά εργαλεία και λύσεις συνδεσιμότητας, το MagentaONE Business της COSMOTE TELEKOM προσφέρει ουσιαστική αξία στις επιχειρήσεις.