Tina Fey-Eva Longoria: Οι καλοπληρωμένες της τηλεόρασης

Tina Fey-Eva Longoria: Οι καλοπληρωμένες της τηλεόρασης

Με κέρδη 30 εκατ. δολαρίων ετησίως, η πρωταγωνίστρια και σεναριογράφος της τηλεοπτικής σειράς «30Rock» και η μία εκ των τεσσάρων σταρ του «Desperate Housewives» φιγουράρουν στην 1η θέση της λίστας με τις πιο καλοπληρωμένες ηθοποιούς της μικρής οθόνης.

Tina Fey-Eva Longoria: Οι καλοπληρωμένες της τηλεόρασης
Αν νομίζετε ότι η Eva Longoria είναι απελπισμένη νοικοκυρά μετά τον χωρισμό της, κάνετε λάθος. Καμία κυρία από τις πρωταγωνίστριες της αμερικανικής τηλεοπτικής σειράς «Desperate Housewives» δεν είναι απελπισμένη.

Ο λόγος φυσικά τα χρήματα, καθώς οι κυρίες της Wisteria Lane φιγουράρουν στις πρώτες θέσεις του οικονομικού περιοδικού «Forbes» με τις πιο καλοπληρωμένες τηλεοπτικές ηθοποιούς.

Κλείσιμο
Έχουμε και λέμε λοιπόν: στην πρώτη θέση βρίσκουμε δύο κυρίες, την Tina Fey της σειράς «30Rock» και την Eva Longoria της σειράς «Desperate Housewives» με κέρδη 30 εκατ. δολάρια ετησίως έκαστη.

Στη δεύτερη θέση βρίσκεται η Marcia Cross των «Desperate Housewives», με 10 εκατ. δολάρια. Η Teri Hatcher και η Felicity Huffman της ίδιας σειράς βρίσκονται στην έκτη θέση με 9 εκατ. δολάρια ετησίως έκαστη.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης