Η ηθοποιός έβγαινε με τον ράπερ για λίγο καιρό, πριν γνωρίσει τη νυν σύζυγό του, Μπιάνκα Σενσόρι.
Σε συνέντευξή της στο περιοδικό ΙnStyle, η Τζούλια Φοξ μίλησε για τη σχέση τους, ενώ τόνισε πως δεν της άρεσε καθόλου το γεγονός ότι στο τέλος, έγινε γνωστή ως «η σύντροφος του Κάνιε Γουέστ».
«Δεν ήθελα ποτέ να γίνω γνωστή ως η κοπέλα κάποιου. Ξέρω ότι είμαι πολύ περισσότερα από αυτό», είπε χαρακτηριστικά η ηθοποιός.
Στη συνέχεια, πρόσθεσε: «Νιώθω ότι αυτό συμβαίνει πολύ συχνά στις γυναίκες σε αυτόν τον κλάδο. Είναι τόσο καλές όσο οι σύντροφοί τους και συνήθως, μπορούν να κάνουν μια πολύ μεγαλύτερη καριέρα από αυτή της "συντρόφου"».
Τόνισε επιπλέον, πως θέλει να βγάλει από πάνω της αυτόν τον τίτλο και να «πατήσει μόνη της στα πόδια της».
«Θέλω να σπάσω αυτό το καλούπι και θέλω απλώς να σταθώ στα πόδια μου και να μη χρειάζομαι έναν άντρα να με στηρίξει. Το έκανα για χρόνια και πλέον, είμαι καλά. Έχω καθιερωθεί στον χώρο και θέλω να συνεχίσω έτσι. Κι ίσως μια μέρα με πάρουν στα σοβαρά», δήλωσε κλείνοντας.
Σε τριάντα χρόνια οι μηχανές θα σκέφτονται για μας, θα μας φέρνουν κοντά στους δικούς μας και θα μιλάνε όπως εμείς. Το μόνο που θα μένει «μοναδικό», γι’ αυτό θα είναι και ακριβό, θα είναι να ξέρεις πως απέναντί σου κάθεται, στ' αλήθεια, ένας άνθρωπος.
Η ιστορία ενός εκπαιδευτικού θεσμού που συνδέει ευρηματικά τα παιδιά με την τεχνολογία και την καινοτομία και αποτελεί μια οργανωμένη πλατφόρμα δημιουργικής σκέψης που εξάγει την ελληνική ρομποτική στον κόσμο.