Κόρτνεϊ Κοξ: Ο αρραβωνιαστικός της την χώρισε κατά τη διάρκεια της πρώτης τους συνεδρίας για ζευγάρια - Πονούσα πολύ, λέει

Κόρτνεϊ Κοξ: Ο αρραβωνιαστικός της την χώρισε κατά τη διάρκεια της πρώτης τους συνεδρίας για ζευγάρια - Πονούσα πολύ, λέει

Πέντε χρόνια πριν κι ενώ βρίσκονταν σε «θεραπεία για ζευγάρια» για να φτιάξουν τη σχέση τους, εκείνος την εγκατέλειψε 

kortnei-kox
Η Κόρτνεϊ Κοξ αποκάλυψε πως εκείνη και ο σύντροφός της, Τζόνι ΜακΝτέιντ χώρισαν πριν πέντε χρόνια, κατά τη διάρκεια της πρώτης τους συνεδρίας, όπου πήγαν για να φτιάξουν τη σχέση τους.

Όπως ανέφερε η ηθοποιός στο podcast «Minnie Questions», εκείνη και ο πρώην αρραβωνιαστικός της είχαν αποφασίσει να κάνουν θεραπεία για ζευγάρια, προκειμένου να βρουν τις ισορροπίες στη σχέση τους.

Ωστόσο, πριν καν προλάβουν να διορθώσουν τα πράγματα, εκείνος την εγκατέλειψε. «Ήταν πραγματικά τόσο έντονο. Χωρίσαμε στη θεραπεία. Δεν το περίμενα να έρχεται», είπε χαρακτηριστικά.
Κλείσιμο

Η Κόρτνεϊ Κοξ ανέφερε ότι εκείνη την περίοδο είχαν μόλις αρραβωνιαστεί. «Πήγαμε σε αυτόν τον θεραπευτή για να μιλήσουμε για τα όριά μας, το τι μπορούσαμε και τι δεν μπορούσαμε να δεχτούμε ο ένας για τον άλλο. Και μέσα στο πρώτο λεπτό της συνομιλίας μας, με χώρισε», περιγράφει η σταρ.

Πρόσθεσε στη συνέχεια: «Είπα "τι;". Είχαμε αρραβωνιαστεί κι ήμουν τόσο σοκαρισμένη. Πονούσα τόσο πολύ. Επίσης, είμαι άνθρωπος που δεν μου αρέσουν οι εκπλήξεις».

Αν και της ήρθε ξαφνικό, δεν κράτησε καμία κακία στον πρώην σύντροφό της, ενώ τον υπερασπίστηκε, λέγοντας πως εκείνη η περίοδος ήταν πολύ δύσκολη για εκείνον.

«Υπήρχαν τόσα πολλά που έπρεπε να αντιμετωπίσει κι έπρεπε να προστατεύσει την καρδιά του. Δεν θύμωσα, φρόντισα μόνο να κάνω περισσότερη δουλειά με τον εαυτό μου», εξήγησε.

Τέλος, συμπλήρωσε: «Έμαθα πώς να διεκδικώ ξανά τη φωνή μου, τα όριά μου, ποια ήταν τα κίνητρά μου στη ζωή. Ποιος ο ρόλος μου στη ζωή; Όλο αυτό μου δίδαξε πραγματικά πώς λειτουργούσα στον κόσμο, ποια ήταν εκείνα τα εφόδια από την παιδική μου ηλικία που τα χρειαζόμουν».


Ειδήσεις σήμερα:

Βουλή: Συνελήφθη ο Κωνσταντίνος Φλώρος για την επίθεση στον Βασίλη Γραμμένο της Ελληνικής Λύσης

Ρέντης: Η ανακοίνωση της ΕΛ.ΑΣ. για την εξιχνίαση της δολοφονίας του Λυγγερίδη - Πώς δρούσε η εγκληματική οργάνωση

Καιρός - Αρναούτογλου: Η σκόνη φεύγει, οι βροχές έρχονται - Πώς θα κυλήσει η Μεγάλη Εβδομάδα
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης