Τόρι Σπέλινγκ - Σάνεν Ντόχερτι: Αποκάλυψαν τον λόγο που διακόπηκε η φιλία τους

Τόρι Σπέλινγκ - Σάνεν Ντόχερτι: Αποκάλυψαν τον λόγο που διακόπηκε η φιλία τους

Οι δύο συμπρωταγωνίστριες του «Beverly Hills, 90210» ήταν για χρόνια φίλες

spelling-doherty
H Tόρι Σπέλινγκ και η Σάνεν Ντόχερτι μίλησαν για τους λόγους που οδήγησαν στο τέλος της φιλίας τους.

Οι πρώην συμπρωταγωνίστριες του «Beverly Hills, 90210» βρέθηκαν για ένα επεισόδιο του podcast της Ντόχερτι, «Let's Be Clear» στις 22 Απριλίου, και καθώς αναπολούσαν τις μέρες τους στην επιτυχημένη εφηβική σειρά της δεκαετίας του '90, αναφέρθηκαν επίσης στο τι προκάλεσε τον καυγά που έβαλε τέλος στην κάποτε στενή φιλία τους.

Η 53χρονη Ντόχερτι δήλωσε ότι πριν από την ηχογράφηση του επεισοδίου του podcast, εκείνη και η 50χρονη Σπέλινγλκ «προσπαθούσαν να καταλάβουν» ποια ήταν η κομβική στιγμή που αποδυνάμωσε τον δεσμό τους, «γιατί είναι σαν τη μια στιγμή να ήμασταν φίλες και τη άλλη όχι».
Κλείσιμο
Η Σπέλινγκ - που υποδυόταν την Ντόνα Μάρτιν - παραδέχτηκε ότι επηρεαζόταν εύκολα.

Η Ντόχερτι συμφώνησε, προσθέτοντας: «Ήσουν πάντα εύκολα επηρεάσιμη. Και ήταν πολύ απογοητευτικό για μένα, γιατί πάντα σου έλεγα: "Να έχεις άποψη". Όπως, είσαι έξυπνη, είσαι αστεία, είσαι ταλαντούχα. Σε αγαπούσα και σε σεβόμουν και ήθελα να πιστεύεις στον εαυτό σου όσο πίστευα κι εγώ σε σένα».

Προσπαθώντας να «καταλάβει ποιο ήταν το αδύναμο σημείο από το οποίο ήσουν σε θέση να επηρεαστείς», η Ντόχερτι είπε ότι πιστεύει ότι οφειλόταν στη σχέση στην οποία βρισκόταν η Σπέλινγκ εκείνη την εποχή.

«Νομίζω ότι ήταν το αγόρι σου», είπε.

Η Σπέλινγκ περιέγραψε τον τότε φίλο της ως «κακοποιητικό» και «ναρκομανή» και η Ντόχερτι θυμήθηκε ένα ταξίδι που έκαναν οι ηθοποιοί στο Μεξικό με τους συντρόφους τους ως μια οδυνηρή ανάμνηση πριν η φιλία τους πάρει μια άσχημη τροπή.

«Υπήρξε ένα σημείο - θυμάμαι συγκεκριμένα να σε κοιτάζω και να σου λέω: "Πρέπει νατο τελειώσεις μαζί του, αλλιώς θα τον σκοτώσω πραγματικά. Όπως - δεν μπορώ να κάθομαι και να το βλέπω αυτό"», θυμήθηκε η Ντόχερτι.

Πρόσθεσε ότι οι δύο γυναίκες «άρχισαν να απομακρύνονται» μετά το ταξίδι. «Και το μόνο που μπορώ να σκεφτώ είναι ότι επειδή δεν τον χώρισες. Έμεινες και βασανίστηκες για λίγο ακόμα», είπε η Ντόχερτι.

Φωτογραφίες: Shutterstock

Ειδήσεις σήμερα:

Στον εισαγγελέα οι συλληφθέντες για τη δολοφονία Λυγγερίδη

Φωτιά στον κόμβο προς τον Ναύσταθμο της Σούδας στην Κρήτη - Ενεργοποιήθηκε το 112

Πρεμιέρα αύριο για το «Καλάθι του Πάσχα» -Τα προϊόντα που θα περιλαμβάνει
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης