Οι «φονικές» καμπύλες της Miranda Kerr ξαναχτυπούν

Οι «φονικές» καμπύλες της Miranda Kerr ξαναχτυπούν

Άκρως καλοκαιρινός και αθεράπευτα σέξι ο άγγελος της Victoria’s Secret δεν θέλει να βάλει τα χειμωνιάτικα με τίποτα….

Οι «φονικές» καμπύλες της Miranda Kerr ξαναχτυπούν
Κανονικά θα έπρεπε να διαφημίζει τη χειμερινή κολεξιόν διάσημων οίκων μόδας, καθώς ο Αύγουστος βρίσκεται ήδη στα μισά του και το καλοκαίρι σιγά σιγά πνέει τα λοίσθια. Είναι άλλωστε γνωστό ότι οι περισσότεροι επώνυμοι οίκοι λανσάρουν τα ρούχα τους τουλάχιστον έξι μήνες νωρίτερα.
 
Κι όμως το πανέμορφο μοντέλο της Victoria’s Secret Miranda Kerr πρωτοπορεί και διαφημίζει σέξι μαγιό της εταιρείας του  David Jones Limited για το υποκατάστημα που διατηρεί στην Αυστραλία. Ο μελαχρινός «άγγελος» φωτογραφίζεται με ολόσωμα, καυτά μπικίνι, αλλά και εσώρουχα στα Sunstudios στο Σίδνευ, βάζοντας ιδέες σε όλους να παρατείνουν λίγο ακόμη το καλοκαίρι, ακόμη και αν αυτό απαιτεί να ταξιδέψει κανείς σε μια άλλη ήπειρο για να χαρεί τον ήλιο και τη θάλασσα.
 
Η πρώτη λήψη γίνεται δίπλα σε μια τεράστια πισίνα, φορώντας ένα navy ολόσωμο μαγιό και ένα κατακόκκινο κραγιόν με τα μαλλιά της πιασμένα αυστηρά ψηλά. Σύντομα, όμως η πλούσια κόμη της λύνεται και το μαγιό, μετατρέπεται σε ένα άκρως αποκαλυπτικό μωβ σκούρο σετ εσωρούχων που πραγματικά κόβει την ανάσα.
 
Η φωτογράφηση ολοκληρώθηκε χθες και η Miranda εγκατέλειψε το Σίδνευ την ίδια ημέρα, περπατώντας πάνω σε ένα ζευγάρι πανέμορφα μπεζ πέδιλα Christian Louboutin. Το μοντέλο δεν σταματούσε να χαμογελά στο φωτογραφικό φακό μέσα στο υπέροχο λευκό της μίνι φόρεμα με έναν ώμο, αποχαιρετώντας με αμφιθυμία την χώρα των καγκουρό, για να βρεθεί όσο γίνεται πιο γρήγορα στην αγκαλιά του Orlando και του μονάκριβου παιδιού τους.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης