Ράιαν Γκόσλινγκ: «Δεν φανταζόμουν τον εαυτό μου πατέρα, μέχρι που η Εύα Μέντες μου είπε ότι είναι έγκυος»

Ράιαν Γκόσλινγκ: «Δεν φανταζόμουν τον εαυτό μου πατέρα, μέχρι που η Εύα Μέντες μου είπε ότι είναι έγκυος»

«Δεν θα ήθελα ποτέ να επιστρέψω στη ζωή μου πριν απ' όλα αυτά» λέει για την σχέση του με τη σύντροφό του στη νέα του συνέντευξη

raian-gkoslingk
Ο Ράιαν Γκόσλινγκ βρίσκεται το τελευταίο διάστημα στο επίκεντρο της προσοχής κι ο λόγος δεν είναι άλλος από τον ρόλο του Κεν στην επερχόμενη ταινία «Barbie», όπου πρωταγωνιστεί δίπλα στην Μάργκοτ Ρόμπι.

Αν και στην αρχή δεν ήταν σίγουρος αν θα έπρεπε να δεχτεί να ενσαρκώσει τη διάσημη κούκλα - σύντροφο της Barbie, τελικά δεν μετανιώνει για την επιλογή του και αναφέρει πως «ανυπομονεί να παρουσιάσει στο κοινό την δική του εκδοχή».

Ο Χολιγουντιανός σταρ έδωσε συνέντευξη στο περιοδικό GQ και δήλωσε αρχικά, για τον ρόλο: «Η δουλειά του Κεν είναι η παραλία. Εδώ και 60 χρόνια η δουλειά του είναι αυτή. Και τι είναι αυτό στην πραγματικότητα; Κανείς δεν γνωρίζει τι σημαίνει. Νομίζω ότι ο Κεν είναι ταυτόχρονα ο πιο αστείος και ο πιο θλιβερός από όλους. Είναι η συνέχεια της Barbie, είναι συνέχεια δίπλα της».

Barbie | Teaser Trailer 2

«Μια μέρα είδα τις κόρες μου να παίζουν με τη Barbie και τον Κεν και παρόλο που ασχολούνταν με την κούκλα, ο Κεν ήταν πεταμένος μπρούμυτα στη λάσπη, σαν στυμμένη λεμονόκουπα. Τότε είπα "οκ, η ιστορία αυτού του άνδρα πρέπει να ειπωθεί"», εξήγησε στη συνέχεια.


Ανέφερε επίσης, πως κατά κάποιον τρόπο ο Κεν του θυμίζει τον εαυτό του στα νιάτα του, πριν καταφέρει να κατακτήσει την κορυφή του Χόλιγουντ.

«Υπάρχει κάτι σε αυτόν τον Κεν που πραγματικά, νομίζω, σχετίζεται με αυτήν την εκδοχή του εαυτού μου. Όπως ακριβώς, ο τύπος που φορούσε παντελόνι Hammer και χόρευε στο εμπορικό κέντρο και μύριζε Drakkar Noir και Aqua Net-ing bangs. Χρωστάω πολλά σε αυτό το παιδί. Νιώθω ότι γρήγορα αποστασιοποιήθηκα από αυτόν, όταν άρχισα να κάνω πιο σοβαρές ταινίες. Αλλά η πραγματικότητα είναι ότι, για παράδειγμα, αυτός είναι ο λόγος που έχω ό,τι έχω», είπε χαρακτηριστικά.

Barbie | Main Trailer
Κλείσιμο

Ακόμα και το ενδιαφέρον της Barbie για τον Κεν όπως λέει, ήταν ψεύτικο, όπως και όλου του υπόλοιπου κόσμου.  «Δεν την ένοιαξε ποτέ. Η Barbie δεν έδινε δεκάρα για τον Κεν. Αυτό είναι το νόημα. Αν ποτέ νοιαζόταν κανείς πραγματικά για τον Κεν, όλοι θα ξέραμε ότι κανείς δεν νοιαζόταν για αυτόν. Η υποκρισία μας λοιπόν αποκαλύπτεται. Για αυτό πρέπει να ειπωθεί η ιστορία του».

Ωστόσο, στη συνέντευξή του δεν μίλησε μόνο για την καριέρα του ή τη νέα του ταινία, αλλά και για την Εύα Μέντες. Όπως είπε, ο ίδιος δεν γνώριζε ότι ήθελε να κάνει παιδιά στη ζωή του, μέχρι που τη γνώρισε.

«Θέλω να περνάω μαζί τους όσο περισσότερο χρόνο μπορώ. Δεν φανταζόμουν τον εαυτό μου ως γονιό, μέχρι που η Εύα μου είπε ότι είναι έγκυος. Αλλά ξέρεις, δεν θα ήθελα ποτέ να επιστρέψω στη ζωή μου πριν από όλα αυτά. Χαίρομαι που δεν είχα εγώ τον έλεγχο της μοίρας τότε, γιατί τελικά, είναι όλα πολύ καλύτερα από αυτά που είχα ονειρευτεί ποτέ για τον εαυτό μου», τόνισε ο ηθοποιός κλείνοντας.



Φωτογραφία άρθρου: Shutterstock

Ειδήσεις σήμερα:

Έκτακτη φορολόγηση στα υπερκέρδη των επιχειρήσεων προανήγγειλε η Τσαπανίδου - Δείτε βίντεο

Παραστατίδης: Θα ενισχύσουμε τους άμεσους φόρους, όπως ΕΝΦΙΑ και γονικής κληρονομιάς γιατί είναι για τους έχοντες

Βίντεο που «παγώνει το αίμα»: Νεαρός πηδά στο νερό από σκάφος στις Μπαχάμες και χάνεται στα σκοτεινά νερά

----------------

Εκλογές 2023

Οδηγός εκλογών 2023: Πως ψηφίζω - Όλα όσα πρέπει να γνωρίζετε για την ΝΕΑ εκλογική αναμέτρηση
 
Εκλογές 2023: Όλες οι ειδήσεις για την ΝΕΑ εκλογική αναμέτρηση, τον προεκλογικό αγώνα των κομμάτων, τις δημοσκοπήσεις, τα αποτελέσματα των εκλογών, τα exit polls.
 
Αποτελέσματα εκλογών 2023: Δείτε LIVE μέσω διαδραστικού χάρτη όλα τα αποτελέσματα της επικράτειας
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

Δείτε Επίσης